Η Μαντόνα "κέρδισε" τις γαμήλιες φωτογραφίες

07.10.2009
Το δικαστήριο δικαίωσε την Μαντόνα για τις "κλεμμένες" φωτογραφίες από το γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, που είχαν δημοσιευτεί σε γνωστή αγγλική εφημερίδα.

Το δικαστήριο δικαίωσε την Μαντόνα για τις "κλεμμένες" φωτογραφίες από το γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, που είχαν δημοσιευτεί σε γνωστή αγγλική εφημερίδα.

Η "Βασίλισσα της ποπ" δεν παρέστη στο Ανώτατο αγγλικό δικαστήριο που εκδίκασε την αγωγή της εναντίον της εφημερίδας "Mail on Sunday", την περασμένη Τρίτη. Όμως, ο δικηγόρος της Μαντόνα, Τζων Κέλλι (John Kelly), έκανε γνωστό ότι η πελάτισσα του θα δωρίσει την αποζημίωση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Μαλάουι".

Ως γνωστόν, η "Βασίλισσα της Ποπ" έδωσε αγώνα για να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την τελετή γάμου με τον πρώην άντρα της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) το 2000, κάτι που τόνισε και ο δικηγόρος της στο δικαστήριο, στην διάρκεια του υπερασπιστικού του λόγου.

Δυστυχώς για εκείνη, το 2003 ένας διακοσμητής που δούλευε στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, αντέγραψε τουλάχιστον 23 φωτογραφίες από το γαμήλιο άλμπουμ της με ύπουλο τρόπο, τις οποίες και πούλησε τον Ιούνιο του 2008 στην αγγλική ταμπλόιντ.

Η "Mail on Suηday" δεν τις δημοσίευσε αμέσως αλλά περίμενε να πάρουν μεγαλύτερη αξία, κάτι που συνέβη τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, όταν η Μαντόνα ανακοίνωσε το χωρισμό από τον σκηνοθέτη. Τότε, η αγγλική ταμπλόιντ κυκλοφόρησε ένα πλούσιο δισέλιδο με 10 αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο.

Ο δικηγόρος της διάσημης τραγουδίστριας ότι τόνισε ότι η Μαντόνα είχε αρνηθεί να πουλήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών στον Τύπο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Οι χρηματικές προσφορές δεν κατάφεραν να την δελεάσουν. Προτίμησε ο γάμος της να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση".

Καταλήγοντας, συμπλήρωσε ότι πουθενά στον κόσμο, φωτογραφίες από τον γάμο της διάσημης τραγουδίστριας δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας, πριν να τολμήσει η συγκεκριμένη εφημερίδα να παραβιάσει την προσωπική ζωή της Μαντόνα!