Ο Γκάι αγαπά τη Μαντόνα παρότι "καθυστερημένη"

08.10.2009
Λάδι στη φωτιά της σχέσης του με τη Μαντόνα (Madonna), δίνει ο πρώην σύζυγός της Γκάι Ρίτσι(Guy Ritchie), σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό "Esquire". Εκεί εξομολογήθηκε ότι ακόμα αγαπά την Μαντόνα κι ας είναι "καθυστερημένη".

Λάδι στη φωτιά της σχέσης του με τη Μαντόνα, δίνει ο πρώην σύζυγός της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό "Esquire". Εκεί εξομολογήθηκε ότι ακόμα αγαπά την Μαντόνα κι ας είναι "καθυστερημένη".

Ο 41χρονος Ρίτσι θέλησε να πάρει την εκδίκησή του από τη Βασίλισσα της Ποπ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Η Μαντόνα κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν και δουλεύει πολύ σκληρά για την καριέρα της. Ακόμα την αγαπώ αλλά είναι εξίσου 'καθυστερημένη'".

Η δήλωση του πρώην συζύγου της Βασίλισσας της Ποπ, ήρθαν σε απάντηση του σχολίου που είχε κάνει η Μαντόνα ακριβώς ένα χρόνο πριν. Τον Οκτώβριο του 2008 και κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Βοστόνη, η Μαντόνα μιλώντας στους θαυμαστές της, είπε:

"Το επόμενο τραγούδι είναι αφιερωμένο στα συναισθηματικά καθυστερημένα άτομα. Σίγουρα γνωρίζετε κάποιους που ανήκουν στην κατηγορία αυτή και το ίδιο συμβαίνει και σε μένα".

Ένα μήνα αργότερα, τον Νοέμβριο του 2008, εκδόθηκε και το διαζύγιο του ζευγαριού μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Οι δηλώσεις του Γκάι έγιναν την επαύριο της δικαστικής νίκης της Μαντόνα για τις κλεμμένες γαμήλιες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού.

Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Ρίτσι με την κυκλοφορία της νέας του ταινίας '' Sherlock Holmes'', αυτόν το Δεκέμβρη.