Η Μαντόνα παράτησε τη γυμνάστρια της

12.10.2009
Μετά από τρία χρόνια καθημερινής προπόνησης υπό τις οδηγίες της, η Μαντόνα απέλυσε την γυμνάστρια της, Τρέισι Αντερσον (Tracy Aderson).

Μετά από τρία χρόνια καθημερινής προπόνησης υπό τις οδηγίες της, η Μαντόνα απέλυσε την γυμνάστρια της, Τρέισι Αντερσον (Tracy Aderson).

Η 51χρονη "Βασίλισσα της Ποπ" μπορεί να οφείλει σε αυτή το αγέραστο και γραμμωμένο σώμα της, αλλά βαρέθηκε να κουβαλάει τα "προσωπικά της βάρη", όπως φαίνεται.

Οι σχέσεις της Μαντόνα με την προσωπική της γυμνάστρια άλλαξαν όταν έμαθε ότι ο υπεύθυνος στο φιλανθρωπικό της κέντρο στο Μαλάουι ερωτεύτηκε την Τρέισι.

Η Μαντόνα είχε βαρεθεί τις βαλίτσες που πάντα κουβαλούσε μαζί της. Τελευταία, η Τρέισι της αποσπούσε την προσοχή με τα προσωπικά της, δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της, στην εφημερίδα "New York Post".

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη, η Μαντόνα ρωτήθηκε για το εάν "παράτησε" την Τρέισι, η Βασίλισσα της Ποπ αντέδρασε με ηχηρά γέλια.

Εν τω μεταξύ, η 35χρονη γυμνάστρια δήλωσε πως δεν υπήρξε απόλυση και επέμεινε ότι μετά από τρία χρόνια, χρειαζόταν ένα διάλειμμα και περισσότερο χρόνο για την ανατροφή του 11χρονου γιου της Σαμ.

Όμως, όπως φαίνεται, η πραγματική αιτία του επαγγελματικού διαζυγίου των δύο γυναικών είναι ένας άντρας.

Η Μαντόνα απογοητεύτηκε όταν ο υπεύθυνος του φιλανθρωπικού της κέντρο, Φελίπε Βαν Ντεν Μποσέ (Phillippe Van Den Bossche). στο Μαλάουι παραιτήθηκε και μετακόμισε Νέα Υόρκη για τα μάτια της Τρέισι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος Φελίπε Βαν Ντεν Μποσέ (Phillippe Van Den Bossche), η Μαντόνα στεναχωρήθηκε γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει ένα έμπιστο και ικανό πρόσωπο να "τρέξει" το έργο που έχει αναλάβει η ίδια στο Μαλάουι, συμπληρώνοντας:

"Η Μαντόνα είναι καλή φίλη και χαίρεται σχέση μου με την Τρέισι. Δεν ήταν εύκολο να παραιτηθώ από το πόστο μου, στο Μαλάουι, αλλά νοιώθω ότι ήταν καιρός να εστιάσω στην προσωπική μου ζωή, ειδικά τώρα που βρήκα την κατάλληλη γυναίκα".

Το ζευγάρι ερωτεύθηκε στις αρχές του μήνα, όταν η γυμνάστρια συνόδευσε την Μαντόνα στο Μαλάουι στην διάρκεια των διαδικασιών για την υιοθεσία της μικρής Μέρσι (Mercy).

Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαντόνα ένοιωσε προδομένη. Η Τρέισι αρνήθηκε να την ακολουθήσει και στη διάρκεια της περιοδείας της "Sticky and Sweet" , εξαιτίας του Φιλίπε. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η ρήξη ήταν αναπόφευκτη.

Στις αρχές του χρόνου η Μαντόνα είχε πλέξει το εγκώμιο της γυμνάστρια της (την οποία της είχε συστήσει η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου) τονίζοντας:

"Η Τρέισι είναι ο σωτήρας μου. Μετά από δύο καισαρικές, τρεις επεμβάσεις κήλης και ένα πέσιμο από το άλογο που μου κόστισε 10 σπασμένα πλευρά, κατάφερε να με συναρμολογήσει".

Για την Τρέισι, η Μαντόνα ήταν ένα εισιτήριο για την επιτυχία που την βοήθησε να ανοίξει ένα δεύτερο γυμναστήριο στην Νέα Υόρκη και να κυκλοφορήσει DVD, με την δημοφιλή γυμναστική της.