Χάρι & Τσέλσι: και επίσημα μαζί!

15.10.2009
Ο Πρίγκηπας Χάρι (Prince Harry) και η Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy)άφησαν το πιο εμφανές σημάδι ότι είναι και πάλι ζευγάρι, περνώντας μαζί το περασμένο Σαββατοκύριακο και πραγματοποιώντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Πρίγκηπας Χάρι (Prince Harry) και η Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) άφησαν το πιο εμφανές σημάδι ότι είναι και πάλι ζευγάρι, περνώντας μαζί το περασμένο Σαββατοκύριακο και πραγματοποιώντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι που συναντιόνταν κρυφά αρκετές εβδομάδες τώρα, εθεάθη στην διάσημη περιοχή του Νότινγκ Χίλ (Notting Hill) στο Λονδίνο, όπου και επισκέφτηκαν το κλαμπ "Beach Blanket Babylon".

Είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος Χάρι και η 23χρονη Ντέιβι φωτογραφίζονται μαζί μετά το χωρισμό τους τον περασμένο Ιανουάριο. Στο διάστημα του οκτάμηνου χωρισμού τους, και οι δύο συνδέθηκαν με άλλους ερωτικούς συντρόφους αλλά ποτέ δεν έχασαν την επαφή μεταξύ τους.

Όσον αφορά την τελευταία κοινή τους εμφάνιση στο συγκεκριμένο κλαμπ του Νότινγκ Χιλ, ο ιδιοκτήτης του "Beach Blanket Babylon", Ρόμπερτ Νιούμαρκ (Robert Newmark) δήλωσε τα εξής:

"Ο Χάρι και η Τσέλσι είχαν ένα όμορφο και ήρεμο δείπνο, δίπλα στη φωτιά, σε ένα πριβέ και ήσυχο χώρο του εστιατορίου".

Το ζευγάρι έφυγε γύρω στα μεσάνυχτα για να επισκεφτεί το παλιό αγαπημένο του στέκι "Whisky Mist" στο "Mayfair". Εκεί ο Χάρι συνάντησε τις εξαδέλφες του, Πριγκίπισσα Βεατρίκη (Princess Beatrice) και Πριγκίπισσα Ευγενία. (Princess Eugenie).

Πάντως, με το δείπνο αυτό, το ζευγάρι είχε δύο λόγους για να γιορτάσει. Πρώτα πρώτα, ο Χάρι πέρασε τις βασικές εξετάσεις πλοήγησης ελικοπτέρου και τώρα θα μετακινηθεί σε νέα βάση για την μετέπειτα εκπαίδευσή του.

Η βάση θα βρίσκεται πιο κοντά στο Λονδίνο, όπου η 24χρονη Ντέιβι (που έχει τα γενέθλιά της αυτή την εβδομάδα) εργάζεται σαν δικηγόρος.

Το γραφείο του Πρίγκηπα Χάρι στο "St. James's Palace", δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την επανασύνδεσή του με την Τσέλσι, αλλά επιβεβαίωσε τις εξελίξεις στην καριέρα του, εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση:

"Ο Πρίγκηπας Χάρι είναι περήφανος για τις επιτυχημένες του εξετάσεις στα βασικά μαθήματα πλοήγησης ελικοπτέρου. Θα συνεχίσει στο επόμενο επίπεδο εκπαίδευσης στην Αεροπορική Βάση του "Middle Wallop" στο "Hampshire".