Η Μαντόνα ήθελε να αυτοκτονήσει

16.10.2009
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μαντόνα (Μadonna) στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Ρόλινγκ Στόουν (Rolling Stone). Όπως δήλωσε η Βασίλισσα της Ποπ ήθελε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά το χωρισμό της από το Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μαντόνα (Μadonna) στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Ρόλινγκ Στόουν (Rolling Stone).

Όπως δήλωσε η Βασίλισσα της Ποπ ήθελε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά το χωρισμό της από το Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι το φορτωμένο εργασιακό της πρόγραμμα ήταν αυτό που την σταμάτησε από το να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Μαντόνα που πρόσφατα ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη περιοδεία "Sticky & Sweet" για το 2008, αναφέρθηκε στα όσα πέρασε τον τελευταίο χρόνο, λέγοντας:

"Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα είδος δοκιμασίας για εμένα. Θα μπορούσα να έχω πέσει από κανένα κτήριο. Νομίζω ότι η δουλειά με έσωσε. Είμαι πολύ τυχερή που είχα τόση δουλειά."

Και η αλήθεια είναι ότι η Μαντόνα είναι πολύ μακρυά από το να βγει στην σύνταξη, αφού εδώ και 25 χρόνια μονοπωλεί τη σόου μπιζ. Το τελευταίο διάστημα, η Μαντόνα συζεί με τον πολύ νεότερο σύντροφό της και μοντέλο Ιησού Λους (Jesus Luz), ανατρέποντας και πάλι τους κανόνες της λογικής και τα πρότυπα περί σχέσων.

Πάντως, στη συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Μαντόνα αναφέρθηκε και στην άρνηση που δέχτηκε από τον τραγουδιστή Έμινεμ (Eminem) σε πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει, σχολιάζοντας σχετικά:

"Μπορεί να είναι ντροπαλός".

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι ήπιε το πρώτο της ποτό σε ηλικία 30 ετών, δήλωση που σίγουρα δεν περιμέναμε ποτέ να κάνει η Μαντόνα.