Η Μαντόνα έφαγε μήνυση από τη γειτόνισσα

19.10.2009
Μία από τους γειτόνισσες της Μαντόνα (Μadonna) στη Νέα Υόρκη, έκανε μήνυση στη Βασίλισσα της Ποπ για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Μία από τους γειτόνισσες της Μαντόνα (Μadonna) στη Νέα Υόρκη, έκανε μήνυση στη Βασίλισσα της Ποπ για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η Κάρεν Τζορτζ (Karen George) μένει επάνω από τη Μαντόνα σε συγκρότημα κατοικιών στο Σέντραλ Παρκ (Central Park) του Μανχάταν.

Όπως ανέφερε η εξοργισμένη γειτόνισσα της Μαντόνα στην μήνυση που υπέβαλλε, η 51χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποιεί το διαμέρισμά της σαν στούντιο ηχογραφήσεων.

Όλοι οι γείτονες αναγκάζονται να ακούνε τη μουσική που βάζει στη διαπασών με αποτέλεσμα να δονούνται οι τοίχοι των σπιτιών τους και οι ίδιοι κυριολεκτικά να χοροπηδούν από την ένταση.

Η Τζορτζ παραπονέθηκε για την αναίτια υψηλή ένταση της μουσικής αλλά και για τις δονήσεις που δημιουργούνται εξαιτίας της. Η ηχορύπανση περνά στους τοίχους και του δικού της διαμερίσματος, που βρίσκεται πάνω από αυτό της Μαντόνα. Μάλιστα, φαίνεται ότι το πάρτυ για τη Μαντόνα διαρκεί για πάνω από 3 ώρες καθημερινά.

Αρκετές φορές μέχρι σήμερα, έχουν γίνει συστάσεις στη Βασίλισσα της Ποπ και οι γείτονες έφτασαν σε σημείο να απειλήσουν με έξωση τη Μαντόνα. Η ίδια δεν έχει δώσει απάντηση για τη μήνυση αυτή.

Φαίνεται τελικά, ότι είναι οι γείτονες που κινδυνεύουν να αυτοκτονήσουν εξαιτίας της και όχι η ίδια που αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει μετά το χωρισμό της από πρώην σύζυγο της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).