Η Μαντόνα τσίμπησε χρηματοδότες στη Βραζιλία

17.11.2009
Χρηματοδότες για το νέο της ίδρυμα της που φέρει τον τίτλο "Brazilian children's charity Success for Kids" κατάφερε να βρει η Μαντόνα στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Βραζιλία.

Χρηματοδότες για το νέο της ίδρυμα της που φέρει τον τίτλο "Brazilian children's charity Success for Kids" κατάφερε να βρει η Μαντόνα στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Βραζιλία.

Η 51χρονη Βασίλισσα της Ποπ στην διάρκεια της πενθήμερης επίσκεψης στην χώρα της Νοτίου Αμερικής, στην οποία την συνόδευσε ο σύντροφός της με βραζιλιάνικη καταγωγή Ιησούς Λουζ (Jesus Luz), συναντήθηκε με πολιτικούς αλλά και εκατομμυριούχους της περιοχής.

Ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν να συναντήσουν τη Μαντόνα, ήταν και ο Κυβερνήτης του Ρίο, Σέρτζιο Καμπράλ (Sergio Cabral) με τη σύζυγό του Αντριάν Ανσέλμο (Adriana Anselmo). Μεταξύ άλλων, η Μαντόνα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και τον πιο πλούσιο άνθρωπο της χώρας, τον πολυεκατομμυριούχο Έικε Μπατίστα (Eike Batista).

Η Μαντόνα, συνοδευομένη από τον σωματοφύλακα της, ντυμένη στα άσπρα και κρατώντας την συλλεκτική Louis Vuitton τσάντα της, επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο που την μετέφερε από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο σπίτι του Μπατίστα στα νησιά "Agra Dos Reis".

O επιχειρηματίας, του οποίου η περιουσία φτάνει τα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια, συμφώνησε να σταθεί στο πλευρό της Βασίλισσας, ενισχύοντας οικονομικά το φιλανθρωπικό της έργο και προσφέροντάς της το γενναιόδωρο ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Μαντόνα συγκινήθηκε από την προσφορά και ξέσπασε αμέσως σε δάκρυα.

Στη συνέχεια του δείνπου, η Μαντόνα εξέφρασε την αγάπη της στην χώρα της Ν. Αμερικής, λέγοντας: "Λατρεύω την Βραζιλία"!

Έπειτα, η 51χρονη Μαντόνα ανέπτυξε το φιλανθρωπικό της έργο στην Αφρική, αλλά ταυτόχρονα υπογράμμισε και τα σχέδια της να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά της Βραζιλίας.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Λουτσιάνο Χανκ (Luciano Huck) που παραβρέθηκε στο δείπνο, εξέφρασε στα τοπικά Μέσα τον θαυμασμό του προς τη Μαντόνα, τονίζοντας:

"Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με τα φιλανθρωπικά της σχέδια".

Η Μαντόνα σκοπεύει να ξεκινήσει το έργο της στη Βραζιλία, φτιάχνοντας 10 σχολεία ενώ στο μέλλον στοχεύει ν' αυξήσει τον αριθμό τους στα 150 σχολεία, τόσο στο Ρίο ντε Τζανέιρο όσο και το Σάο Πάολο. Περπατώντας στους δρόμους του Ρίο, η Βασίλισσα της Ποπ ήρθε σε επαφή με τον απλό κόσμο και τα φτωχά παιδιά της Βραζιλίας, πολλά από τα οποία ζητούσαν από την Μαντόνα να τα υιοθετήσει.

Εκτός από χρηματοδότες, φημολογείται ότι η Μαντόνα συνάντησε και την 36χρονη πεθερά της, Κριστιάνα Ρεγκίνα Ντα Σίλβα (Cristiane Regina Da Silva) που είναι 14 χρόνια νεότερή της.