Συνελήφθη για ξυλοδαρμό ο Μάικ Τάισον!

12.11.2009
Την δύναμη του έξω από τα ρινγκ , έδειξε για μια ακόμα φορά ο Μάικ Τάισον (Mike Tyson). Ο 43χρονος πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας γρονθοκόπησε παπαράτσι που προσπάθησε να τον φωτογραφήσει στο Διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Την δύναμη του έξω από τα ρινγκ , έδειξε για μια ακόμα φορά ο Μάικ Τάισον (Mike Tyson). Ο 43χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας γρονθοκόπησε παπαράτσι που προσπάθησε να τον φωτογραφήσει στο Διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ο Τάισον συνελήφθη από την αστυνομία αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, πληρώνοντας το τσουχτερό πρόστιμο που του επεβλήθη αξίας 20.000 δολαρίων.

Ο φωτογράφος είπε στην αστυνομία ότι ο Τάισον - που έχει την φήμη του πιο κακού ανθρώπου στον πλανήτη - τον χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να φροντίσουν το βαθύ κόψιμο στο μέτωπο του.

Όμως ο παπαράτσι δεν είναι άμοιρος ευθυνών και η αστυνομία σύντομα θα του απαγγείλει κατηγορίες.

Η εκπρόσωπος του Τάισον, Τάμι Μπρουκ (Tammy Brook) προσπάθησε να δικαιολογήσει τον μποξέρ, που ταξίδευε μαζί με την γυναίκα του και το 10 μηνών μωρό τους, λέγοντας:

"Δεν έκανε κανένα λάθος αλλά αντίθετα ήταν το θύμα της ιστορίας. Αναγκάστηκε να αντιδράσει βίαια για να προστατεύσει το παιδί του".

Από την μεριά του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές σε αυτή την ιστορία και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες και πάνω σε αυτούς θα στηριχθεί αυτή η υπόθεση".

Η νέα σύλληψη, έρχεται σε μια δύσκολη χρονιά για τον Τάισον, που τον Μάιο έχασε με τραγικό τρόπο την 4χρονη κορούλα του από πνιγμό με το καλώδιο του διαδρόμου γυμναστικής.

Το 1986 ο Τάισον, σε ηλικία 20 χρονών, έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας. Όμως, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα, εξαιτίας του ατίθασου χαρακτήρα του και των βίαιων ξεσπασμάτων σε συναθλητές του. Όπως στην περίπτωση του Eβάντερ Χόλιφιλντ (Evander Holyfield) το 1997. Η υπόθεση έμεινε στην ιστορία, γιατί ο Τάισον έκοψε το αυτί του Χόλιφιλντ με τα δόντια του, πάνω στον αγώνα.

Το 1992 ο Τάισον καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για το βιασμό της Βασίλισσας Ομορφιάς, σε παρέλαση στην Ιντιανάπολη της Ιντιάνα. Ο Τάισον αποφυλακίστηκε το 1995, εκτίοντας τα μισά χρόνια της ποινής αλλά μέχρι σήμερα αρνείται τις κατηγορίες.

Ο "Σιδερένιος Μάικ" (Iron Mike) όπως είναι το παρατσούκλι του, ξαναμπήκε στην φυλακή το 1999, ύστερα από επίθεση σε δύο άντρες μετά από τροχαίο.

Τέλος, το 2007 βρέθηκε για 24 ώρες στο κρατητήριο και τέθηκε υπό επιτήρηση για τρία χρόνια, επειδή οδηγούσε κάτω από την επήρεια ναρκωτικών στην Αριζόνα.