Ριάνα: "Το μέγεθος μετράει"!

27.11.2009
Αφού έκλεισε οριστικά τους λογαριασμούς της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), η 21χρονη τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) έβαλε πλώρη για άλλες αγκαλιές.

Αφού έκλεισε οριστικά τους λογαριασμούς της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), η 21χρονη τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) έβαλε πλώρη για άλλες αγκαλιές.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mirror", η Ριάνα έδωσε μια πιπεράτη συνέντευξη στην οποία ανέφερε τα προσόντα που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας για εκείνη.

Η καλλονή με καταγωγή τις νήσους Μπαρμέϊντος (Barbados) τόνισε ότι το μέγεθος μετράει και ένας άντρας πρέπει να είναι καλός στο κρεβάτι, για να κερδίσει έπειτα την καρδιά της. Γελώντας, η 21χρονη τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όταν αποφασίζω αν θα βγω με ένα αγόρι, τον τσεκάρω από την κορφή ως τα νύχια. Ο ιδανικός άντρας θα πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, αφού για εμένα το μέγεθος μετράει. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Η εσωτερική ομορφιά πρέπει να συμβαδίζει με την εξωτερική! Χωρίς το απαραίτητο... εργαλείο, το ερωτικό παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον"!

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή μετά τον Μπράουν, η Ριάνα δηλώνει ελεύθερη και ωραία:

"Δεν δίνω συχνά τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Μου αρέσει να φλερτάρω. Είμαι μόνη και απολαμβάνω την ελευθερία μου", τόνισε η μαύρη καλλονή.

Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια δεν φαίνεται να χάνει χρόνο, όσον αφορά την αντικατάσταση του Κρις Μπράουν, που ευθύνεται για τον ξυλοδαρμό της τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Ριάνα δηλώνει ανοιχτά ότι της αρέσει ένα αγόρι:

"Λοιπόν, υπάρχει ένας ηθοποιός. Το όνομά του είναι Τζέσε Γουίλιαμς (Jesse Williams) και έπαιζε στην σειρά "Grey's Anatomy". Μαζί γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι μου "Russian Roulette" (Ρώσικη Ρουλέτα). Είναι τόσο καυτός".

Πάντως, σε άλλη συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό "Bravo", η Ριάνα μίλησε για τη ζωή της στο σπίτι και ανέφερε το ερωτικό της ενδιαφέρον για το παιδί που καθαρίζει την πισίνα:

"Στο σπίτι είμαι ακόμα πιο σέξι. Μου αρέσει να γυρίζω γυμνή όλη την ώρα. Το αγόρι που καθαρίζει την πισίνα με έχει δει γυμνή 5 φορές ήδη. Βέβαια, κι εκείνος έχει συνηθίσει την ιδέα".

Όσον αφορά τη σχέση με την εικόνα και το σώμα της, η 21χρονη Ριάνα δεν διστάζει να παραδεχτεί:

"Υπάρχουν ημέρες που αισθάνομαι χοντρή και φουσκωμένη. Αυτές είναι οι κακιές ημέρες, πώς συνηθίζω να τις αποκαλώ. Εκείνες τις μέρες, φοράω ρούχα που να κρύβουν την πρησμένη μου κοιλίτσα".

Πάντως, στην προχτεσινή εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning America", όπου τραγούδησε ζωντανά μεγάλες της επιτυχίες στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί, η Ριάνα έδειχνε πιο σέξυ από ποτέ, με ένα λευκό σακάκι που κάλυπτε μόνο όσα έπρεπε. Του λόγου το αληθές μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο: