Ο Κλούνεϊ γνώρισε την Κανάλις στην μαμά του

01.12.2009
Να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή ετοιμάζεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), που γνώρισε την αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις( Elisabetta Canalis) στην μαμά του.

Να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή ετοιμάζεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), που γνώρισε την αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) στην μητέρα του Νίνα Μπρους Κλούνεϊ (Nina Bruce Clooney)

Χθες το βράδυ (30/11/2009), πεθερά και νύφη συνόδευσαν τον γοητευτικό ηθοποιό στην πρεμιέρα της καινούργια του ταινίας "Up in the Air" στο Λος Αντζελες, συγκεντρώνοντας τα φλας των φωτογράφων.

Το αν η 30χρονη ιταλίδα παρουσιάστρια Κανάλις είχε άγχος για την συνάντηση με την μητέρα του Τζορτζ, φρόντισε να το κρύψει έξυπνα, χαμογελώντας και ποζάροντας με περηφάνεια δίπλα στην μητέρα του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η μαμά του Τζορτζ, που δεν σταματούσε να χαρίζει πόζες στους φωτογράφους, καμαρώνοντας στο πλευρό του γιου της.

Αυτοί που απογοητεύτηκαν, ήταν όσοι περίμεναν να δουν τη σύντροφο του 48χρονου Κλούνεϊ σε μια ακόμη αποκαλυπτική εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Ελιζαμπέτα ήταν ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια και δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία της στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πάντως το μαύρο σύνολο που επέλεξε να φορέσει, ταίριαζε απόλυτα με το κοστούμι του Κλούνεϊ και το κομψό φόρεμα της μητέρας του και πρώην βασίλισσας της ομορφιάς Νίνα.

Αυτό που εξέπληξε τους πάντες είναι ότι μετά από πέντε μήνες σχέσης στην γενέτειρα της ιταλίδας παρουσιάστριας και μοντέλου, ο Κλούνεϊ επέστρεψε σπίτι του μαζί με το κορίτσι του.

Στο παρελθόν, η μόνη κοπέλα που είχε συνοδεύσει επίσημα τον ηθοποιό μαζί με την μητέρα του, ήταν η Λίζα Σνόουντον (Lisa Snowdon) το 2004, στην πρεμιέρα της ταινίας "Συμμορία των 11".

Ο γοητευτικός εργένης γνωρίστηκε με την Ελισαμπέτα μέσω κοινών φίλων τον περασμένο Ιούλιο. Από τότε είναι αχώριστοι και περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, στο σπίτι που διαθέτει ο ηθοποιός κοντά στην λίμνη Κόμο.

Η Κανάλις που κατάγεται από την Σαρδηνία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα της, αφού είναι παρουσιάστρια του μουσικού καναλιού MTV, ενώ έχει συμμετάσχει και σε δύο ταινίες.

Από τότε που χώρισε με την πρώτη του γυναίκα Ταλία Μπάλσαμ (Talia Balsam) το 1993, ο Κλούνεϊ είχε πολλές εφήμερες σχέσεις και σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο επιθυμητούς εργένηδες στον κόσμο.