Μαντόνα: "Θέλω ένα μωρό από τον Ιησού"

19.01.2010
Η 51χρονη βασίλισσα της ποπ -που έχει ήδη 4 παιδιά- έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια για να συλλάβει ακόμη ένα, λένε φίλοι της.

Η 51χρονη βασίλισσα της ποπ -που έχει ήδη 4 παιδιά- έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια για να συλλάβει ακόμη ένα, λένε φίλοι της.

Ο Βραζιλιάνος Ιησούς της (Jesus), ο οποίος στα 22 του έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της Μάτζ, της αποκάλυψε ότι το να γίνει πατέρας, θα ήταν "η μεγαλύτερη περιπέτειά του". Και πως είναι έτοιμος να κάνει αυτό το ταξίδι με την καλή του.

Λέγεται πως εκείνη συμφώνησε ότι θα γίνει ένας "υπέροχος μπαμπάς" και είπε: "Έχω ατελείωτη αγάπη στην καρδιά μου για ακόμη ένα παιδί".

Η Μαντόνα (Madonna), έχει ήδη τη Λούρδη (Lourdes) 13 ετών από τον χορευτή, πρώην φίλο της, Κάρλος Λεόν (Carlos Leon), τον 9χρονο Ρόκο (Rocco) από τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και τα δύο ορφανά από το Μαλάουι τα οποία έχει υιοθετήσει, τον Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda) και τον Μέρσι Τζέιμς (Mercy James), 4 ετών και τα δύο.

Ένας στενός φίλος, ο οποίος μάλιστα την αποκαλεί με το αγαπημένο παρατσούκλι της, είπε: "Η Εμ λέει ότι η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά της και αυτό που τη γεμίζει περισσότερο στη ζωή της. Ξέρει ότι στα 51 της χρόνια θα είναι δύσκολο να συλλάβει φυσιολογικά. Αλλά έχει την κράση ενός αθλητή Ολυμπιακών Αγώνων και είναι έτοιμη για την πρόκληση".

Ο ίδιος φίλος συμπληρώνει: "Ο Ιησούς πιστεύει πολύ στη θρησκεία και αγαπά τη Μαντόνα βαθύτατα. Λατρεύει τα παιδιά της, αλλά πάντα ήθελε και δικά του παιδιά".

Η Μάτζ βγαίνει με τον Ιησού για περισσότερο από 2 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφηση στη Βραζιλία, λίγο μετά το διαζύγιό της με τον 41χρονο Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ριτσι.

Η σούπερ σταρ έχει επανειλημμένα μιλήσει για την σημασία της μητρότητας στη ζωή της, τονίζοντας ότι όλα τα χρήματα του κόσμου δεν θα μπορούσαν να της δώσουν την ευτυχία που της δίνει η οικογένεια.