Καρολίνα: πόσο κέρατο είναι αρκετό;

19.01.2010
Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Καρολίνας (Caroline), Ερνέστος Αυγούστος, (Ernst August) πρίγκιπας του Ανόβερο, εθεάθη με τη φιλενάδα του... πάλι.



Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Καρολίνας (Caroline), Ερνέστος Αυγούστος, (Ernst August) πρίγκιπας του Ανόβερο, εθεάθη με τη φιλενάδα του... πάλι.

Όπως φαίνεται, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γαλαζοαίματος Ερνέστος "λοξοκοιτάζει". Αυτή τη φορά όμως, το "βάρος" της απιστίας είναι μεγαλύτερο αφού έρχεται λίγες μέρες μετά τη δημόσια υποστήριξη που η πριγκίπισσα του Μονακό του παρείχε, όταν τον υπερασπίστηκε ως κατηγορούμενο σε δικαστήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο πρίγκιπας Ερνέστος Αυγούστος του Ανόβερο, τον οποίο την περασμένη εβδομάδα η Καρολίνα υπερασπίστηκε σε έφεση που είχε ασκήσει για μια παλιότερη εναντίον του κατηγορία για ξυλοδαρμό, πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Κίτσμπουελ της Αυστρία με τη φίλη του. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίζεται στο πλευρό του "άτακτου" πρίγκιπα, έχει πλέον αναγνωριστεί ως η Μαροκινή διοργανώτρια κοινωνικών εκδηλώσεων Μύριαμ Ι. (Myriam I.), 41 ετών.

Την Κυριακή, το ζευγάρι έφαγε σνίτσελ με πατάτες και σαλάτα στο εστιατόριο "Rosi's Sonnbergstubn". Ο ιδιοκτήτης, Ρόσι Σίπφλινγκερ (Rosi Schipflinger) είπε στην "Abendzeitung" του Μονάχου: "Απόλαυσαν πραγματικά το γεύμα τους και σίγουρα θα θέλουν να ξανάρθουν".

Στο μεταξύ, ο 55χρονος Ερνέστος Αύγουστος, ετοιμάζεται να ξαναβρεθεί σύντομα στα δικαστήρια, αφού πρόκειται να κινηθεί εναντίον του γερμανικού περιοδικού "Bunte". Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε φωτογραφίες από τα "τρελά" Χριστούγεννα που πέρασε ο ίδιος με τη φίλη του στην Ταϊλάνδη, φαίνεται να τον ενόχλησαν πολύ, αφού ύστερα από αυτό, το ένοχο μυστικό του δεν ήταν πια μυστικό.

Στη "σκιά" όλων αυτών των αποκαλύψεων, στις 23 Ιανουαρίου, ημέρα και των 53ων γενεθλείων της πριγκίπισσας, συμπληρώνονται 11 χρόνια από τον γάμο τους.