Σε πόσα ταμπλό το παίζει η Μαντόνα;

12.02.2010
Οι εναλλαγές στην ερωτική ζωή της βασίλισσας της ποπ θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ωραιότατα ένα σενάριο για ταινία τύπου "Sex And The City".


Οι εναλλαγές στην ερωτική ζωή της βασίλισσας της ποπ θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ωραιότατα ένα σενάριο για ταινία τύπου "Sex And The City".

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν μιλάμε καν για ερωτικό τρίγωνο. Έχουμε φτάσει στο... τετράγωνο, ανάμεσα στην ίδια, τον "νυν" Ιησού Λους (Jesus Luz), τον μπειζμπολίστα "πρώην" Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriquez) και τον πατέρα της κόρης της, Κάρλος Λεόν (Carlos Leon).

Αυτό τον καιρό και παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα περί χωρισμού τους, φαίνεται ότι το "προβάδισμα" στη μάχη για την καρδιά της Ματζ έχει ο 23χρονος Βραζιλιάνος.

Μάλιστα, ύστερα από τις τελευταίες τους κοινές εξόδους στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Ιησούς θα πρέπει να νιώθει λίγο πιο σίγουρος για τον εαυτό του.

Όχι όμως και να επαναπαυτεί γιατί δεν θέλει και πολλή σκέψη για να καταλάβει το πόσο κάνουν "1 + 1"! Τα ταξιδάκια της καλής του στο Μαϊάμι, μπορεί και να μην είναι τόσο αθώα όσο εκείνη θέλει να τα παρουσιάζει, αφού εκεί πάντα καραδοκεί ο Ροντρίγκεζ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τον Κάρλος Λεόν στο κεφάλι του. Ο κουβανικής καταγωγής προσωπικός γυμναστής δεν είναι μόνο πατέρας της Λούρδης (Lurdes). Είναι και -σύμφωνα με την ίδια τη Μαντόνα- ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ. Τώρα μάλιστα που ζει και πάλι στη Νέα Υόρκη θα τον έχει πιο συχνά στα πόδια του, πράγμα που δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Πηγές κοντά στην 51χρονη σταρ αναφέρουν τα εξής: "Ο Ιησούς γουστάρει πάρα πολύ τη Μαντόνα, αλλά εκείνη τον έχει μάλλον σαν παιχνιδάκι.

"Είναι μαζί μόνο όταν εκείνη θέλει να βρεθούν. Εκείνη αποφασίζει ακόμη και για τα ρούχα του, του έχει κανονίσει μαθήματα αγγλικών, του πληρώνει ακόμη και το διαμέρισμά του.

"Την αντιμετωπίζει πάντα με δέος και εκείνη το λατρεύει αυτό. Ο Ιησούς δεν έχει ιδέα ότι βλέπονται ακόμη με τον Ροντ. Δεν είχαν σταματήσει ούτε όταν ο Άλεξ τα είχε με την Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson).

"Η Μαντόνα πέρασε δύο νύχτες με τον μπεϊζμπολίστα στο εξοχικό του στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδας, κιόλας, και ο 'μικρός' δεν είχε ιδέα. Εκείνη απλά δεν το είπε τίποτα και το προσωπικό είχε εντολές να το κρατήσει μυστικό.

"Η ίδια υποστηρίζει ότι έχουν μια ιδιαίτερα πνευματική σχέση με τον Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι ιδιοφυία -συγκριτικά με τον Λους".

Η περίπτωση του Κάρλος, είναι λίγο πιο περίπλοκη! Ο ίδιος έχει μια άλλη σχέση αυτό τον καιρό, αλλά η Λούρδη "πεθαίνει" για μια αναθέρμανση στις σχέσεις των γονιών της και δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι ίδιες πηγές συνεχίζουν: "Όταν η Μαντόνα χώρισε από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), ο Κάρλος της στάθηκε πολύ. Πέρασαν πολύ καιρό μαζί και τα παλιά αισθήματα ξαναζωντάνεψαν. Όμως, ο Κάρλος τα έχει με μια άλλη, πολύ καλή κοπέλα, την οποία η Λούρδη δεν εγκρίνει, πράγμα που κάνει το ζήτημα πιο δύσκολο.

"Μπορεί να έχει διάφορους άντρες στη ζωή της, αλλά η αλήθεια είναι πως η Μαντόνα είναι πολύ μόνη μετά το διαζύγιό της. Ανάλογα μηνύματα που στέλνει σε φιλενάδες της το αποδεικνύουν. Έχει τα πάντα, αλλά δεν φαίνεται ποτέ ευχαριστημένη".