Μαντόνα: "Θέλω τη Λούρδη πιο σεμνή"

31.03.2010
Η ίδια χρωστά κομμάτι της δόξας της στις εξωφρενικές της εμφανίσεις και το σέξι στοιχείο. Κι όμως, ως μητέρα η Μαντόνα (Madonna) είναι πιο συντηρητική απ' ότι θα περιμέναμε. Κι αυτό γιατί η 51χρονη βασίλισσα της Ποπ επιθυμεί να ντύνεται η έφηβη κόρη της Λούρδι (Lourdes) πιο σεμνά και κλασικά.
Η ίδια χρωστά κομμάτι της δόξας της στις εξωφρενικές της εμφανίσεις και το σέξι στοιχείο. Κι όμως, ως μητέρα η Μαντόνα (Madonna) είναι πιο συντηρητική απ' ότι θα περιμέναμε.

Σε πρόσφατη δήλωση της, η 51χρονη βασίλισσα της Ποπ αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε την έφηβη κόρη της Λούρδη (Lourdes) πιο σεμνή και κλασική.

Γεγονός είναι ότι η 13χρονη κόρη της Μαντόνα, καρπός του δεσμού της με τον προσωπικό της προπονητή, Κάρλος Λεόν (Carlos Leon) έχει μοιάσει στη μαμά της και συχνά μας εκπλήσσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η ιδιαίτερη σχέση της Λούρδη με τη μόδα αποκαλύφθηκε στη σειρά νεανικών ρούχων που λάνσαρε η Μαντόνα, με τίτλο "Material Girl", όπου η κόρη της συμμετείχε με τα δικά της σχέδια, επηρεασμένη από το στυλ των χιπ χοπάδων, των μπαλαρίνων και των ευρωπαϊκών μουσικών συγκροτημάτων που ακούει.

Μ' αυτή την αφορμή, η βασίλισσα της Ποπ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αν θα ήθελα κάτι, είναι η κόρη μου να ντυνόταν λίγο πιο σεμνά. Ξέρω ότι ακούγεται ειρωνικό να το λέω εγώ αυτό. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι στο DNA της. Φυσικά, ποτέ δεν της λέω πως να ντύνεται".

Η νέα σειρά ρούχων της Μαντόνα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη στο εμπορικό κατάστημα "Macy's" τον Αύγουστο. Πάντως, η Λούρδη ή Λόλα όπως την αποκαλεί η διάσημη μαμά της, έχει δείξει πως διαθέτει και γούστο και άποψη για τα ρούχα. Μάλιστα, η Μαντόνα αποκάλυψε πως η ιδέα για αυτή τη συλλογή ρούχων ήταν της κόρης της και όχι δικιά της:

"Η Λόλα μου έλεγε καιρό τώρα πως πρέπει να σχεδιάσουμε μια νέα σειρά ρούχων. Πάντα ερχόταν στις πρόβες που έκανα για τα βιντεοκλίπ και τις εμφανίσεις μου και όλοι οι σχεδιαστές με τους οποίους συνεργαζόμουν ζητούσαν την άποψή της. Για παράδειγμα, η φίλη μου Στέλα ΜακΚάρντεϊ έδειχνε υφάσματα και σχέδια με ρούχα στη Λούρδη απ' όταν ήταν μόλις 8 χρόνων και ζητούσε την άποψή της.

Στη συλλογή που παρουσιάζουμε σήμερα, εγώ απλά έκανα τις επαφές αλλά η τελική γνώμη ήταν της κόρης μου, εκείνη έκανε όλη τη δουλειά. Εγώ καθόμουν στη γωνία με το κινητό στο χέρι".

Παρόλο που η εν λόγω κολεξιόν αποτελεί προϊόν συνεργασίας μάνας και κόρης, η Μαντόνα θέλει να πιστεύει πως η ενασχόληση αυτή δεν θα αποσπάσει τη Λούρδη από το σχολείο και το διάβασμά της:

"Πιστεύω πως η Λόλα πρέπει να επιστρέψει στο Γυμνάσιο και να επικεντρωθεί στο διάβασμά και τα μαθήματά της. Μόλις τελειώσει, θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με τη μόδα και το σχεδιασμό ρούχων. Το ξέρει και η ίδια καλά. Άλλωστε, η ίδια είναι η μούσα της σειράς ρούχων που φτιάξαμε".

Πάντως η μικρή δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα παλιά ρούχα και τα αξεσουάρ της μαμάς της, τα οποία δανείζεται συχνά: "Τα Κριστιάν Ντιόρ (Christian Dior) παπούτσια μου τα χάνω συχνά ενώ και τα παλιά στενά μου τζιν έχουν εξαφανιστεί", ομολογεί η Μαντόνα:

"Όσο για τα διχτυωτά μου καλσόν, τα έχει καταστρέψει. Τα δανείζεται και για να τα φορέσει και τους κάνει μεγάλες τρύπες. Έπειτα, τα επιστρέφει στην ντουλάπα μου. Το κάνει διαρκώς"!

Η σειρά "Material Girl" ανήκει στην νέα εταιρία "MG ICON" που δημιούργησε η 51χρονη σταρ. Εκτός από τα νεανικά και εφηβικά ρούχα, η συλλογή περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και αρώματα, ενώ ανάμεσα στα ρούχα και αξεσουάρ βρίσκονται γάντια, κολιέ, τζιν παντελόνια, παπούτσια.