Το καλοκαίρι ο αρραβώνας του Γουίλιαμ

07.04.2010
Νέα σενάρια περί βασιλικού γάμου προέκυψαν χθες, ύστερα από πληροφορίες που θέλουν το παλάτι του Μπάκινχαμ να ρυθμίζει την ατζέντα του για μια επίσημη ανακοίνωση του πολλά αναμενόμενου αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) τον Ιούνιο.


Νέα σενάρια περί βασιλικού γάμου προέκυψαν χθες, ύστερα από πληροφορίες που θέλουν το παλάτι του Μπάκινχαμ να ρυθμίζει την ατζέντα του για μια επίσημη ανακοίνωση του πολλά αναμενόμενου αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με μια πολύ καλά "δικτυωμένη" πηγή, την πρώην εκδότη και συγγραφέα Τίνα Μπράουν (Tina Brown), η επίσημη ανακοίνωση για τον γάμο που θα γίνει τον Νοέμβριο αναμένεται στις 3 ή 4 Ιουνίου.

Η κυρία Μπράουν υπήρξε προσωπική φίλη της μητέρας του Γουίλιαμ, Νταϊάνα (Diana) και έχει ήδη εκδόσει μια βιογραφία της. Όπως δήλωσε η ίδια, η πληροφορία ήρθε από μία ανώνυμη -αλλά αδιαμφισβήτητη- βασιλική επαφή.

"Μία υψηλά ιστάμενη πηγή των βασιλικών κύκλων μου λέει ότι δύο μέρες του Ιουνίου έχουν μυστηριωδώς δεσμευτεί στα ημερολόγια του παλατιού -οι 3 και 4 για την ακρίβεια", έγραψε χθες στο μπλογκ της "The Daily Beast".

"Υποστηρίζεται ότι είναι οι δύο πιθανές ημερομηνίες για την ανακοίνωση του αρραβώνα του 27χρονου Πρίγκιπα και της υπομονετικής καλής του, 28χρονης Κέιτ Μίντλετον. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο γάμος θα ακολουθούσε πιθανότατα τον Νοέμβριο, όπως ακριβώς και ο γάμος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Αβαείο του Γουέστμίνστερ μία κρύα, υγρή μέρα του Νοεμβρίου του 1947", συνεχίζει τη Μπράουν.

Γεννημένη στη Βρετανία η πρώην εκδότρια του "Vanity Fair" συνεχίζει τις εικασίες της λέγοντας ότι ένας αρραβώνας τον Ιούνιο και ένας χειμωνιάτικος γάμος "θα θεωρούνταν αναμενόμενα φυσιολογικός" κυρίως αφού θα έρχονταν αμέσως μετά τις Εκλογές και πριν τον πρώτο επίσημο 3ετή διορισμό του Γουίλιαμ ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.

"Επιπλέον, η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος πλησιάζουν σε δύο σημεία σταθμούς στη ζωή τους: Ο Φίλιππος γίνεται 90 χρονών τον Ιούνιο του 2011 και η Βασίλισσα γιορτάζει τα 60 χρόνια στον θρόνο τον Φεβρουάριο του 2012. Η στενή τους σχέση με τον εγγονό τους, ιδιαίτερα από την πλευρά του Φίλιππου, τους κάνει ανυπόμονους, όπως μαθαίνω, να τον δούνε... τακτοποιημένο", πρόσθεσε η ίδια.

Ακόμη, η Τίνα Μπράουν υποστηρίζει ότι ένας χειμωνιάτικος γάμος θα βόλευε ιδανικά για την αποφυγή τυχόν συγκρίσεών του με τον μυθικό αρραβώνα -του Φεβρουαρίου- και καλοκαιρινό γάμο -τον Ιούλιο- των γονιών του Γουίλιαμ.

Η Μπράουν προβλέπει ότι η τελετή θα γίνει πιθανότατα στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο Γουίνδσορ, στην οποία έχουν τελεστεί πολλοί βασιλικοί γάμοι, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του πρίγκιπα Καρόλου (Prince Charles) με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς (Camilla Parker Bowles).

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, που είναι ζευγάρι τα τελευταία επτά χρόνια από όταν γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο St Andrews, έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα σχετικά με το πότε θα αποφασίσουν να παντρευτούν.

Τώρα μάλιστα που ο νεαρός γαλαζοαίματος έφτασε στα 28, ηλικία που ο ίδιος κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε ορίσει ως την ηλικία του γάμου του, τα κουτσομπολιά έχουν οργιάσει. Ωστόσο, τα μέλη του προσωπικού του κύκλου παραδέχονται ότι "δεν έχουν ιδέα", αφού εκείνος "κρατά καλά κλεισμένα τα χαρτιά του".

Χθες το βράδυ, εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε λέγοντας: "Δεν συζητούμε ποτέ την προσωπική ζωή του πρίγκιπα Γουίλιαμ ούτε σχολιάζουμε κάτι που είναι απλώς εικασία".