Ποια ζήλεψε η Τζούλια;

15.04.2010
Αν πιστεύετε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η πρώτη Ελληνίδα πορνοστάρ κάνετε μέγα λάθος... Το πραγματικό όνομα της Sasha Grey, που κάνει «θραύση» στην Αμερική, είναι Μαρίνα-Άννα Χατζή και είναι ελληνικής καταγωγής!

Αν πιστεύετε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η πρώτη Ελληνίδα πορνοστάρ κάνετε μέγα λάθος... Το πραγματικό όνομα της Sasha Grey, που κάνει «θραύση» στην Αμερική, είναι Μαρίνα-Άννα Χατζή και είναι ελληνικής καταγωγής! Οι γονείς της μετανάστευσαν στην Καλιφόρνια αναζητώντας καλύτερη τύχη, αλλά στα τόσα χρόνια που δούλεψαν στα ξένα σίγουρα δεν κατάφεραν όσα η μικρή τους κόρη μέσα σε μόλις 4 χρόνια. Η Μαρίνα-Άννα Χατζή έχει ήδη στο ενεργητικό της ως Sasha Grey περισσότερες από 190 ταινίες πορνό, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει βασικό ρόλο στην ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Σόντεμπεργκ «The Girlfriend Experience».

Η νεαρή πορνοστάρ γεννήθηκε το 1988 και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 5 χρόνων, ενώ η μητέρα της αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί 7 χρόνια αργότερα. Δεν άντεχε όμως με τίποτα τη συμβίωση με τον πατριό της γι’ αυτό αποφάσισε ότι θέλει να βγάλει χρήματα εύκολα και γρήγορα, προκειμένου να φύγει από το σπίτι. Στα 18 της έκανε την πρώτη της πορνοταινία, ενώ πολύ γρήγορα αναδείχθηκε μία από τις καλύτερες πορνοστάρ της Αμερικής. Η μία ταινία έφερε την άλλη και αισίως έχει ξεπεράσει τις 190.

Η Μαρίνα-Άννα Χατζή αντίθετα με τη δική μας Τζούλια φρόντισε να προφυλάξει τους γονείς της από τη δημοσιότητα, γι’ αυτό και άλλαξε το όνομά της, ενώ στις συνεντεύξεις που δίνει δεν αναφέρει ποτέ τα ονόματά τους.

Σήμερα η Sasha Grey μένει στο Λος Άντζελες, έχει το δικό της ατζέντη και απολαμβάνει τον τίτλο της «βασίλισσας του πορνό», ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική της εταιρεία παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sasha κατάφερε να φιλοξενηθεί ακόμη και στο σόου της Τάιρα Μπανκς και να δώσει συνεντεύξεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά. Όσο για την ελληνική καταγωγή της, δηλώνει περήφανη και φανατική της ελληνικής κουζίνας. Βέβαια, αν η Τζούλια Αλεξανδράτου θέλει να της μοιάσει, έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρίνα-Άννα αποτελεί το μεγαλύτερό της πρότυπο.