Άλλος για Πάρο τράβηξε και άλλος για Ντουμπάι

09.04.2010
Όπου φύγει φύγει και φέτος οι Έλληνες κοσμικοί! Δημοφιλέστεροι προορισμοί η Πάρος, η παραθαλάσσια περιοχή της Ερμιονίδας αλλά και η all time classic Κέρκυρα, καθώς η Μύκονος ήταν αρκετά πεσμένη...

Όπου φύγει φύγει και φέτος οι Έλληνες κοσμικοί! Δημοφιλέστεροι προορισμοί η Πάρος, η παραθαλάσσια περιοχή της Ερμιονίδας αλλά και η all time classic Κέρκυρα, καθώς η Μύκονος ήταν αρκετά πεσμένη... Σιγά μην κάθονταν να σουβλίσουν τον οβελία στην Ελλάδα! Οι περισσότεροι ταξίδεψαν σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα.

Το Πάσχα των πολιτικών
Στην Ύδρα βρέθηκε τις γιορτινές ημέρες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα. Το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε στο ξενοδοχείο «Bratsera», αλλά μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της κυβέρνησης να πάει στην Ύδρα από την παραλία της Ερμιόνης κάνοντας για 3 ώρες κανό. Την ιδιαίτερή του πατρίδα, τα Γιάννενα, επέλεξε και φέτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προτίμησε το γραφικό Ναύπλιο. Η υφυπουργός Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου και ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος επέλεξαν για μία ακόμη χρονιά την Κέρκυρα.

Κοσμοσυρροή επωνύμων στην Αργολίδα
Επίδαυρος, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Αγ. Αιμιλιανός αλλά και τα απέναντι νησιά του Αργοσαρωνικού είχαν την τιμητική τους. Άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που διατηρούν εκεί εξοχικές κατοικίες, όπως η οικογένεια Κυριακού, που και φέτος πέρασε το Πάσχα στην πανέμορφη βίλα που διαθέτει στον Άγιο Αιμιλιανό, αλλά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Στην πανέμορφη έπαυλη που διαθέτουν στην περιοχή ξεκουράστηκαν και ο Γιώργος με την Ηρώ Κόβα, ενώ παραδοσιακά γιόρτασαν το Πάσχα και δέχθηκαν ευχές για «καλά στέφανα» ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τον πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα-Μαρία.

Με μεγάλη παρέα χαλάρωσαν στην Ύδρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η κολλητή του Μαρία Μπακοδήμου. Σε δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ερμιόνης είπαν το «Χριστός Ανέστη» ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου και τη μικρή Ισμήνη, ενώ στο Πόρτο Χέλι βρέθηκε με τη μητέρα της και το μικρό της γιο Αλέξανδρο η φρεσκοχωρισμένη Έλλη Κοκκίνου. Πετάχτηκε όμως και μέχρι τις Σπέτσες, όπου διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων και ο καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης επέλεξε την εξοχική του κατοικία έξω από την Πάτρα, όπου πέρασε λίγες ημέρες μαζί με τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με το μικρό Δημήτρη έκαναν Πάσχα για μία ακόμη χρονιά στο όμορφο σπίτι που έχουν στην Αρχαία Επίδαυρο.

Προτίμησαν τα βόρεια...
Ο Νίκος Βέρτης ξεκουράστηκε στο πατρικό του σπίτι στην Καβάλα και μετά την Ανάσταση διασκέδασε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και μεγάλη παρέα στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που έκανε πρεμιέρα η Άννα Βίσση. Στο σπίτι της αδερφής της στη Χαλκιδική τσούγκρισε τα αβγά η Αγγελική Νικολούλη. Στη συμπρωτεύουσα έκανε Πάσχα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το σύζυγό της Γιάννη Ακκά και τα παιδιά τους.

Δουλειά και διασκέδαση συνδύασε στα Γιάννενα η Πέγκυ Ζήνα. Μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα έκαναν Ανάσταση στο Μέτσοβο, ενώ ανήμερα του Πάσχα τραγούδησε στο event που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Cezaria».

«Βούλιαξαν» τα νησιά
Στο πανέμορφο σπίτι που διαθέτει στην Πάρο σούβλισε τον οβελία ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μεγάλη παρέα, ενώ στο νησί βρέθηκε για λίγες ημέρες και η Μαρία Σταματέρη με την κόρη της Δέσποινα Μαλέλλη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προτίμησε το εξοχικό του στη Μήλο μαζί με το γιο του Στέργιο και τη Σοφία Βόσσου.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε εσπευσμένα από την Ταϊλάνδη και βρέθηκε στο Λουτράκι, καθώς ήθελε να βρίσκεται κοντά στα τρία της παιδιά, που διέμεναν με τον Γιάννη Λάτσιο στο Ξυλόκαστρο.

Οικογενειακά πέρασαν το Πάσχα ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, με τα παιδιά τους και φιλική παρέα στη Χαλκίδα.

Το Ντουμπάι είχε την τιμητική του
Aγαπημένος προορισμός της, η Μαριάννα Λάτση έφτασε στο Ντουμπάι μαζί με τα παιδιά της Εριέττα και Φίλιππο, τη μητέρα της αλλά και τους καλούς της φίλους Ηλία Ψινάκη και Ανδρέα Ρόμελ. Έμειναν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Burj Al Arab», όπου και γιόρτασε όπως πέρυσι τα γενέθλιά της.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε προ-γαμήλιο ταξίδι δώρο στην αγαπημένη του Φαίη Σκορδά, η οποία πέταξε από τη χαρά της όταν το έμαθε, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή της κρατούσε μυστικό τον προορισμό.

Σε μέρη εξωτικά
Οι Μαλδίβες είναι ένας εξωτικός παράδεισος που έλκει σαν μαγνήτης τους Έλληνες της high society. Έτσι, μετά το Ντουμπάι, το Μ. Σάββατο η Μαριάννα Λάτση με την οικογένειά της και τους φίλους της ταξίδεψαν για τα μοναδικά νησιά του Ινδικού. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έμειναν στο παραμυθένιο ξενοδοχείο «Οne And Only», που το χαρακτηρίζει η μοναδική πολυτέλειά του. Στον ίδιο εξωτικό προορισμό βρέθηκαν από τις 24 Μαρτίου και η Έλλη Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή και επέστρεψαν στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ακόμη πιο μακριά...
Η Μαρινέλλα Παναγιωτοπούλου αποφάσισε να πάρει τον... πασχαλινό αέρα της όχι στη Μύκονο, όπως συνήθιζε άλλες χρονιές, αλλά στο Αμπουντάμπι, όπου ταξίδεψαν και η Βάνα Μπάρμπα με τον αγαπημένο της Νίκο Τσικλακίδη.

Ένα ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι, ο Βαγγέλης Ταρασιάδης με τη Δέσποινα Καμπούρη, επέλεξαν να πάνε για άλλη μια φορά στην εξωτική Σιγκαπούρη.

...μέχρι την Αμερική
Ο Γιώργος Οικονόμου με την Άντζελα Ισμαήλου πήγαν κλασικά στη βίλα τους στο Saint Barths, στις ΗΠΑ, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φιλοξένησαν τη νεόνυμφη κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, με το σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Το Μαϊάμι προτίμησαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, όπου πήραν ιδέες για τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Στη Νέα Υόρκη αντάλλαξαν τις πασχαλινές ευχές ο Γιάννης και η Σοφία Κούστα αλλά και ο Νίκος Τσάκος με τη Σήλια Κριθαριώτη, ενώ και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε... απιστίες στη Μύκονο και ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, όπου βρέθηκε και η Χρυσάνθη Ραψομανίκη.

Λάτρεις της Ευρώπης
Η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς μια «ανάσα» πριν από το γάμο τους κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο στην Κύπρο. Εκεί ταξίδεψαν και ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του Σοφία και τις κόρες τους, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι σε φιλικό τους σπίτι. Στο νησί της Αφροδίτης βρέθηκαν και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τη νέα του αγαπημένη Βασιλική.

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι το Λονδίνο μαζί με την κόρη του Μαριάννα και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα το Πάσχα, καθώς άρχισε παραστάσεις με το «Σλουθ».

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το δικό της... όμορφο κόσμο στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ευγένιου Κατραβά στους δρόμους της Πράγας.

Ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά και το γιο τους έκαναν μια μίνι απόδραση στο Παρίσι, αφού είχαν υποσχεθεί στο μικρό Χάρη να τον πάνε στην Ντίσνεϊλαντ.

Τέλος, στην Κουρσεβέλ στις Γαλλικές Άλπεις απέδρασαν ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος με τη Δήμητρα Ματσούκα.