Ο πρίγκιπας Χάρι στην αποφοίτηση με την Τσέλσι

10.05.2010
Όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) για τον οποίο φαίνεται πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες αρραβώνα, σειρά έχει ο Χάρι (Harry) να... τακτοποιηθεί. Η εμφάνιση της εδώ και έξι -με πολλά διαλείμματα- χρόνια αγαπημένης του Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) στην τελετή ορκωμοσίας του την Παρασκευή, δείχνει ότι η βασιλική οικογένεια έχει πιθανότατα δώσει και επίσημα την "ευλογία" της στα παιδιά!


Όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) για τον οποίο φαίνεται πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες αρραβώνα, σειρά έχει ο Χάρι (Harry) να... τακτοποιηθεί. Η εμφάνιση της εδώ και έξι -με πολλά διαλείμματα- χρόνια αγαπημένης του Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) στην τελετή αποφοίτησής του την Παρασκευή, δείχνει ότι η βασιλική οικογένεια έχει πιθανότατα δώσει και επίσημα την "ευλογία" της στα παιδιά!

Τους τελευταίους μήνες ο Χάρι εκπαιδευόταν ως πιλότος ελικοπτέρων στην Αεροπορική βάση του Middle Wallop στο Hampshire και ολοκληρώντας την πρώτη φάση της εκπαιδευσή του, έφτασε η πολυπόθητη στιγμή να παραλάβει τα "φτερά" του. Στην τελετή, λοιπόν, κατά την οποία προήχθη από υπολοχαγός σε λοχαγό και τον έφερε στα... ίσια ως προς το αξίωμα με τον αδελφό του, Γουίλιαμ, εκτός από τον πατέρα του, είχε κοντά του και την καλή του.

Η Τσέλσι καμάρωνε γεμάτη χαρά τη μεγάλη στιγμή που αγαπημένου της, ενώ μετά την τελετή, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι την είδαν να φιλά με οικειότητα τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο (Prince Charles), ο οποίος έδωσε σε όλους νέους πιλότους τα διακριτικά τους.

Πέρα από τις φήμες που τους θέλουν να συζούν ήδη στο σπίτι της Τσέλσι, αυτή ήταν η πιο επίσημη, κοινή κοινωνική εμφάνιση για το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του τον Ιανουάριο του 2009. Μάλιστα η 24χρονη δικηγόρος από τη Ζιμπάμπουε, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαλαρή, καθώς μιλούσε και αστειευόταν όχι μόνο με τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και με τις δύο αδελφές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα (Princess Diana) καθώς και με τη μητριά του καλού της, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα (Camilla).

Όπως ανακοινώθηκε, στην επόμενη φάση της εκπαίδευσής του ο 25χρονος πρίγκιπας θα πετάξει ελικόπτερα Απάτσι, προς το παρόν όμως θα απολαύσει ένα διάλειμμα ξεκούρασης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα να προγραμματίζει ήδη κάποιες διακοπές μαζί με την Τσέλσι, η οποία αυτό τον καιρό δεν έχει υποχρεώσεις, αφού διανύει έναν "κενό χρόνο" μεταξύ της αποφοίτησής της από τη νομική σχολή και της πρώτης της δουλειάς ως εκπαιδευόμενης δικηγόρου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα