Ο Σαρκοζί προτιμά το σεξ από την πολιτική

10.05.2010
Σύμφωνα με νέο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και πραγματεύεται την θητεία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας κράτησε έναν αρχηγό κράτους σε αναμονή μέχρι να... ολοκληρώσει την ερωτική του συνεύρεση! Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, το περιστατικό να αφορά την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας.


Σύμφωνα με νέο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και πραγματεύεται την θητεία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας κράτησε έναν αρχηγό κράτους σε αναμονή μέχρι να... ολοκληρώσει την ερωτική του συνεύρεση! Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, το περιστατικό να αφορά την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας.

Την "καυτή" αυτή πληροφορία λέγεται πως έδωσε η ίδια η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) στη Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) κατά τη διάρκεια της περσινής επίσημης επίσκεψης των Σαρκοζί στις ΗΠΑ, κάποια στιγμή που οι δύο πρώτες κυρίες βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο του περιοδικού Newsweek, Τζόναθαν Άλτερ (Jonanthan Alter), ο οποίος υπογράφει το συγκεκριμένο βιβλίο, η 42χρονη Μπρούνι ήθελε να μάθει αν όπως εκείνοι, η Μισέλ και ο Πρόεδρος είχαν βιώσει ποτέ κάτι ανάλογο. "Η Μισέλ γέλασε νευρικά και είπε όχι", συμπλήρωσε ο Άλτερ υπογραμμίζοντας την "πικάντικη" πλευρά του χαρακτήρα της όμορφης Κάρλα.

Ο Άλτερ υποστηρίζει με πάθος ότι ο άνθρωπος που περίμενε να τελειώσουν το σεξ ο Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) και η σύζυγός του είναι σίγουρα "αρχηγός κράτους". Την ίδια στιγμή, και με δεδομένο ότι το εν λόγω περιστατικό αφορά το ένα και μοναδικό βράδυ κατά το οποίο φιλοξενήθηκαν στο Κάστρο του Γουίνδσορ όταν επισκέφτηκαν επίσημα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο συγγραφέας αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για την ίδια τη Βασίλισσα.

Όταν οι Σαρκοζί -τους οποίους πρόσφατες φήμες ήθελαν να... ξενοκοιτάζουν- έφτασαν στη Βρετανία τον Μάρτιο του 2008, ήταν νιόπαντροι ενός μόλις μήνα και φέρονταν σαν ερωτευμένα μαθητούδια, μη χάνοντας ευκαιρία για προκλητικές αγκαλιές, φιλιά και ψιθυρίσματα.

Εκτός αυτού, η έλλειψη αίσθησης χρόνου των Σαρκοζί είναι διαβόητη. Το 2008, έκαναν τον πρίγκιπα Κάρολο να τους περιμένει επί δέκα ολόκληρα λεπτά για την 90ή επέτειο του μάχης του Βέρντουμ του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, με αποτέλεσμα η 11η ώρα, της 11ης μέρας, του 11ου μήνα που επρόκειτο να τιμηθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, να γιορταστεί τελικά στις 11:10!

Ο κ. Σαρκοζί είχε επίσης καθυστερήσει ένα δεκάλεπτο στο επίσημο δείπνο της Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της περσινής του επίσκεψης στο Λονδίνο, αλλά σε εκείνη την περίσταση δεν τον συνόδευε η σύζυγός του.

Διπλωματικές πηγές στο Παρίσι αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Σαρκοζί αργοπορεί σχεδόν πάντα στις συναντήσεις του, γεγονός που εκνευρίζει πολλούς ομολόγους του -και όχι μόνο- παγκοσμίως. Μάλιστα δεν αποκλείουν να ήταν όντως η Βασίλισσα που τους περίμενε στο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά "θα ήταν υπερβολικά ευγενική για να μην το κάνει ζήτημα", όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Πριν παντρευτεί τον Σαρκοζί το 2008 -και ύστερα από μόλις 80 ημερών σχέση- το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε "ήσυχο κορίτσι". Αντίθετα σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2007, είχε παραδεχτεί ότι η μονογαμία την κάνει να βαριέται, ενώ το όνομά της είχε συνδεθεί στο παρελθόν με αυτά των Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton) και Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump).

Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος έχει παντρευτεί ακόμη δύο φορές παλιότερα, είναι γνωστός για τις ερωτικές του ανησυχίες! Η δεύτερη γυναίκα του Σεσιλιά (Cecilia) κάποτε τον είχε χαρακτηρίσει ως "έναν θερμόαιμο άντρα που δεν αγαπά κανέναν εκτός από τον εαυτό του", ενώ τον είχε κατηγορήσει επανειλημμένα ότι προσκαλούσε στο παλάτι των Ηλυσίων νεαρές γυναίκες "για βραδιές καραόκε".

Το βιβλίο του Τζόναθαν Άλτερ έχει τίτλο "The Promise" ("Η Υπόσχεση") και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα