Τζένιφερ Λόπεζ: Ή είσαι ντίβα ή δεν είσαι!

19.05.2010
Δεν τα φοράει τα "γαλόνια" τυχαία η φλογερή Λατίνα! Μπορεί να τους έκανε τη χάρη και να εμφανίστηκε στη σκηνή των World Music Awards στο Μόντε Κάρλο -όπου και "έσκισε" παρεμπιπτόντως-, όμως τους έβγαλε την πίστη με τις εξωφρενικές ντιβίστικες απαιτήσεις της. Μέχρι και διαμαντένια ακουστικά ζήτησε.


Δεν τα φοράει τα "γαλόνια" τυχαία η φλογερή Λατίνα! Μπορεί να τους έκανε τη χάρη και να εμφανίστηκε στα World Music Awards στο Μόντε Κάρλο -όπου και "έσκισε" παρεμπιπτόντως- όμως τους έβγαλε την πίστη με τις εξωφρενικές ντιβίστικες απαιτήσεις της. Μέχρι και διαμαντένια ακουστικά ζήτησε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) το έκανε πάλι το θαύμα της! Εκτός του ότι ζήτησε να μεταφερθεί με ταχύπλοο από τις Κάνες όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της Μάρκ Αντονι (Mark Anthony) και τα δίδυμα Έμ (Emme) και Μαξ (Max), η 40χρονη ντίβα προχώρησε ακόμη πιο μακριά. Το εν λόγω ταχύπλοο έπρεπε να έχει ειδικό σκεπαστό κάθισμα καλυμμένο με δερματίνη καθώς επίσης και ένα ψυγειάκι γεμάτο σαμπάνια. Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή την ενοχλεί ο θόρυβος της μηχανής, απαίτησε και ένα ζευγάρι ακουστικά για να προστατέψει τα αυτάκια της. Όχι όμως ό,τι κι ό,τι. Αν δεν ήταν τα συγκεκριμένα διαμαντένια αξίας £3.000 (€3.500) που είχε σταμπάρει, δεν θα γινόταν η δουλειά.

Και η λίστα με τα "θέλω" της JLo δεν σταματούν εκεί. Φτάνοντας στο Μονακό έπρεπε να την περιμένουν: μία μασέζ έτοιμη για να τη χαλαρώσει ανά πάσα στιγμή που θα της ζητηθεί, μια 12μελή -παρακαλώ- ομάδα κομμωτών και μακιγιέρ, ένας ολόκληρος όροφος ξενοδοχείου για πάρτη της καθώς επίσης και ένα μεγάλο κομμάτι της ιδιωτικής παραλίας μόνο για εκείνη.

Ωστόσο, στις καθημερινές της συναναστροφές, η Λόπεζ συμπεριφέρεται ως μια "κοινή θνητή" και ακόμη καλύτερα, όπως αποκαλύπτουν πηγές της εφημερίδας "Mirror". Τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι που συνάντησαν τη σταρ, η οποία τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τη συνολική προσφορά της στα χθεσινά WMA, την περιέγραψαν ως μια πολύ ζεστή και φιλική γυναίκα που τι χαμογέλασε και τις προσκάλεσε στα παρασκήνια πριν από την εμφάνισή της στη σκηνή.

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Τζένιφερ παρήγγειλε ένα χαλαρωτικό μασαζάκι και μετά το τέλος της εκδήλωσης πήγε στη σουίτα της. Πριν από αυτό όμως, είχε προσκαλέσει τα "κορίτσια" στο πάρτι που ήταν προγραμματισμένο για μετά την τελετή της απονομής.

Πάντως, ως αντίποδα των παραπάνω πληροφοριών, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μπορεί να ζήτησε ένα σωρό πράγματα, αλλά όταν της προσφέρθηκε ακόμη μια ξεχωριστή "χλιδή", αυτή του προσωπικού μπάτλερ, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά, υποστηρίζοντας ότι χαίρεται να αυτοεξυπηρετείται! Δεν μπορεί, αφού το λέει η ίδια η Τζένιφερ, έτσι θα είναι...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα