Η συμφωνία με τους Γερμανούς και ο γάμος

31.05.2010
Με τον άντρα της ζωής της αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της η Ελένη Μενεγάκη!

Με τον άντρα της ζωής της αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να λείπει από το γάμο του συνεργάτη και στενού της φίλου Γρηγόρη Γκουντάρα με τη μετεωρολόγο του Mega Νάταλι Κάκκαβα.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να νιώθει ότι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, φαίνεται όμως ότι τα επαγγελματικά της μπήκαν σε καλό δρόμο. Έπειτα από αρκετές συζητήσεις με τους Γερμανούς κατέληξαν σε συμφωνία: Θα συνεχίσει και του χρόνου στον Alpha και μάλιστα στο πρωινό. Και σε πείσμα όσων την ήθελαν να φεύγει από τη συγκεκριμένη ζώνη με κατεβασμένο το κεφάλι!

Μετά τη συμφωνία λοιπόν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο γάμο του συνεργάτη της έχοντας στο πλευρό της το γιο της Άγγελο και τη μητέρα της Ζέτα. Η παρουσιάστρια φρόντισε μάλιστα να προστατεύσει τo μικρό Άγγελο από τις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων: «Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε το γεγονός ότι είμαι με το παιδί μου και προσέξτε τι θα με ρωτήσετε», ήταν τα πρώτα λόγια της. Έδειχνε να είναι αρκετά αγχωμένη... «Έτσι κι αλλιώς, ακόμη κι αν δεν πήγαινε, ήξερε ότι θα είναι πρώτο θέμα στα κανάλια και τα έντυπα», λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της. «Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της με τον επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχαστεί τόσο γρήγορα».

Συνεχίζουν όμως: «Η Ελένη είναι αγωνίστρια, ξέρει να δίνει μάχες!». Αυτό λοιπόν έχει σκοπό να κάνει και την επόμενη σεζόν. Το καλοκαίρι θα πάρει το χρόνο που χρειάζεται ώστε να αποστασιοποιηθεί από όλους και όλα και με ανεβασμένη διάθεση θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Άλλωστε, ως γνωστόν, ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει ?ειδικά στους πίνακες της AGB? κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».