Σάρωσαν Dancing και Σαμαράς!

28.03.2011
Δυναμικά και ιδανικά ξεκίνησε το Dancing with the stars 2, κάνοντας τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να τρίβουν τα χέρια του από ικανοποίηση και να πιάνουν και οι ίδιοι το χορό από την τόση χαρά. Και όχι άδικα, αφού το show και στη δεύτερη

Δυναμικά και ιδανικά ξεκίνησε το Dancing with the stars 2, κάνοντας τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να τρίβουν τα χέρια του από ικανοποίηση και να πιάνουν και οι ίδιοι το χορό από την τόση χαρά. Και όχι άδικα, αφού το show και στη δεύτερη εκπομπή «τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB, φθάνοντας να κάνει τηλεθέαση μέχρι και 58,5%.

Βέβαια, τα μηχανάκια «χτύπησαν» κόκκινο, όταν εμφανίστηκε – ποιος άλλος;- η αποκάλυψη του Dancing, ο Τρύφων Σαμαράς! Δεν ξέρουμε, από πότε είχε να δει πρόσωπο τέτοιο σουξέ σε κάθε τηλεοπτική εμφάνιση, όμως ο Τρύφων στους χαλεπούς καιρούς είναι η πιο ευχάριστη νότα. Και για του λόγου το αληθές, όταν χόρεψε τα μηχανάκια έδειξαν 56%, ενώ την ώρα που τον έκρινε η επιτροπή (κι εκείνος) εκτόξευε τη μία ατάκα μετά την άλλη, έδειξαν 58,5%!

Γενικά, το Dancing την πρώτη ώρα έκανε 36,6%, τη δεύτερη 39,2%, ενώ την τρίτη 43,7%. Και στα νεανικά κοινά, όμως, είχε μεγάλη ανταπόκριση φθάνοντας να κάνει μέχρι και 43,6%.