Η Μαρία έχει λέπρα και φεύγει για την Σπιναλόγκα!

28.03.2011
Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο στο «Νησί», μετά τη διάγνωση ότι η Μαρία έχει λέπρα. Ο Γιώργης πηγαίνει την κόρη του στον γιατρό Κυρίτση κι εκείνος τους λέει ότι έχει λέπρα και πρέπει να φύγει για την Σπιναλόγκα

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο στο «Νησί», μετά τη διάγνωση ότι η Μαρία έχει λέπρα. Ο Γιώργης πηγαίνει την κόρη του στον γιατρό Κυρίτση κι εκείνος τους λέει ότι έχει λέπρα και πρέπει να φύγει για την Σπιναλόγκα. Μετά από αυτό, η Άννα αναγκάζεται να αποκαλύψει στους Βανδουλάκηδες το μυστικό της, ότι δηλαδή και η μητέρα της ήταν λεπρή και δεν πέθανε από ανακοπή.

Ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης έξαλλος διώχνει από το σπίτι τον Γιώργη και την Άννα, ενώ ζητά από το γιό του να την εξετάσει γιατρός. Ο Μανόλης αποχαιρετά την Μαρία. Στο μεταξύ, στην Σπιναλόγκα ο μικρός Λευτέρης συμπαθεί πλέον τον πρόεδρο Παπαδημητρίου και καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τον αγαπά. Έτσι, υποχωρεί και όλοι μαζί μετακομίζουν στο σπίτι του προέδρου.