«Άγριες Μέλισσες»: Με ποιον θα γίνει ζευγάρι η "Ρίζω"; Μπορείς να φανταστείς;

17.02.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Με ποιον θα γίνει ζευγάρι η "Ρίζω"; Μπορείς να φανταστείς;
Η Ελένη Καρακάση, που την ερμηνεύει με τεράστια επιτυχία, έκανε την αποκάλυψη η ίδια!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" το ΑΝΤ1 σε όλα τα επίπεδα. Τα επεισόδια και αυτής της εβδομάδας αναμένονται με μεγάλη αγωνία από τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς ενώ τα spoilers που δίνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές γίνονται viral σε χρόνο μηδέν.

Κάθε συνέντευξη που δίνει κάποιος από τους πρωταγωνιστές της σειράς γίνεται μέγα θέμα καθώς σε κάθε περίπτωση έχουμε κάποια αποκάλυψη με... "ζουμί".

Μια τέτοια περίπτωση έχουμε και τώρα με την Ελένη Καρακάση που εμφανίστηκε στην εκπομπή dot του ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη "Ρίζω" την οποία ενσαρκώνει με απόλυτη επιτυχία και το μέλλον της.

Μέχρι στιγμής, η κυρα Ρίζω δεν έχεί δείξει τη ρομαντική πλευρά της. Με τον ρυθμό, όμως, που τρέχουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι δεν αποκλείεται να τη δούμε και εκείνη ζευγαρωμένη.

Διάβασε και αυτό: Γιάννης Στάνκογλου: «Το μόνο κοινό που έχω με τον Κυπραίο είναι ότι μπορώ να ερωτευτώ βαθιά»

Η Ελένη Καρακάση δεν έκρυψε ότι έχει ζητήσει από τους σεναριογράφους να ερωτευτεί η Ρίζω, όμως στην ουσία απάντηση δεν είχε! Αυτό που αποκάλυψε στο τέλος είναι η επιθυμία των τηλεθεατών της σειράς, όπως της την αποκαλύπτουν σε κάθε ευκαιρία.

"Στο Twitter με θέλουν ζευγάρι με τον Προύσαλη. Δεν ξέρω... Ή με τον κουρέα... Αυτά μου τα λένε, δεν τα έχω διαβάσει", είπε η Ελένη Καρακάση και εμείς απλά περιμένουμε.

Ιδού και όλη η συνέντευξη.