«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο φόνος, η δίκη του Βόσκαρη και ο ρόλος της Σοφούλας

23.02.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο φόνος, η δίκη του Βόσκαρη και ο ρόλος της Σοφούλας
Η κυρία Βόσκαρη θα παίξει, όπως φαίνεται, καταλυτικό ρόλο στα όσα θα συμβούν στη ζωή του συζύγου της, από εδώ και πέρα.

Ακόμη μία εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 22/2/2021, με όλα τα μέτωπα να παραμένουν ανοιχτά.

Ο Κωνσταντής αποκάλυψε σε όλους την αλήθεια, αλλά η Δρόσω δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να το "παλέψει" -τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί τα spoilers θέλουν τους δυο ερωτευμένους μαζί, αλλά όχι ακόμη!

Η Ελένη βρίσκεται ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο βρίσκουν τη φυγή ως τη μόνη λύση για τα προβλήματά τους.

Ως προς το μέτωπο "Βόσκαρης"; Η δίκη του διοικητή ξεκινά αλλά όχι με τις καλύτερες συνθήκες καθώς μια δολοφονία θα σκιάσει τα πάντα και θα συγκλονίσει τη Λενιώ όπως τίποτα άλλο.

Το σημερινό spoiler που έδωσε, όμως, ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 μάθαμε για τον ρόλο που θα παίξει η Σοφούλα στη δίκη του άντρα της.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, στη δίκη του Βόσκαρη θα κληθεί να καταθέσει ο "Λάζαρος Γκούμας" (κατά κόσμον, Τάσος Σωτηράκης). Ο πρώην δεσμοφύλακας στις φυλακές της Λάρισας που γνωρίζει καλά τα πάντα για τους βιασμούς των κρατουμένων γενικότερα και της Ελένης, ειδικότερα (όπως και για την έκτρωση στην οποία την υπέβαλλε παρά τη θέλησή της) θα μιλήσει για όλα.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης όμως θα κληθεί η Σοφούλα, η οποία θα ψευδομαρτυρήσει (όπως της έχει ζητήσει ο Βόσκαρης) υπέρ του συζύγου της, με στόχο να τον παρουσιάσει ως θύμα.

Βέβαια, πολύ γρήγορα θα αντιληφθεί (και μάλλον με τον άσχημο τρόπο) την αλήθεια και τη δεύτερη μέρα της δίκης, όλα θα αλλάξουν! Θα γίνει ένα μοιραίο "λάθος". Και το τέλος του Βόσκαρη δεν αργεί.

Η δε Σοφούλα θα δεχτεί, επιτέλους, τη βοήθεια του Άγγελου, ο οποίος συνεχίζει να έχει μοναδικό μέλημα τη φροντίδα της.

Στο μεταξύ, ιδού τι θα δούμε στο σημερινό [23/2/2021] επεισόδιο

  • Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του.
  • Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα.
  • Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους.
  • Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους.
  • Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.
  • Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.
  • Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις.
  • Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.