Survivor: Τρεις γυναίκες υποψήφιες προς αποχώρηση - Οι εμφύλιοι και ο "τσοπάνης στο μαντρί"

24.02.2021
Survivor: Τρεις γυναίκες υποψήφιες προς αποχώρηση - Οι εμφύλιοι και ο "τσοπάνης στο μαντρί"
Άρωμα γυναίκας έχει η επόμενη αποχώρηση από το Survivor.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε προς αποχώρηση στο προηγούμενο συμβούλιο και χθες το βράδυ είχαμε ακόμη δυο γυναίκες της κόκκινης ομάδας στο πλάι της.

Ναι, οι Κόκκινοι έχασαν ακόμη έναν αγώνα και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση. Η κάλπη "έδειξε" το όνομα της Σοφίας Μαργαρίτη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία είχε κερδίσει νωρίτερα την ατομική ασυλία υπέδιξε τη Μαριάνθη Κάσδαγλη ως την τρίτη υποψήφια.

Ως προς το γιατί η Καρολίνα, η οποία, για την ιστορία τόνισε αντίθετη με τις "διασπαστικές εκφράσεις" της Σοφίας, την οποία και συμβούλεψε να ηρεμήσει, ψήφισε και τρίτη γυναίκα προς αποχώρηση η εξήγησή της ήταν η εξής:«Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει βούληση και πλέον δεν χωράνε λάθη. Μαριάνθη είσαι στη διάθεση του κοινού», είπε η Καρολίνα στο συμβούλιο, με την Μαριάνθη να αντιδρά. «Δεν συμφωνώ με την Καρολίνα. Αγωνιστικά φέρνω πόντους. Θεωρώ ότι συνεισφέρω στην καλύβα και από κει και πέρα είχα κάποιες λογομαχίες με συμπαίκτες μου. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Θέλω να συνεχίσω να είμαι στο παιχνίδι. Δεν ήρθα για να κάνω διακοπές» είπε συγκεκριμένα η παίκτρια.

Κατά τα άλλα, οι δυο ομάδες πλήττονται από αντίστοιχους εμφυλίους καθώς. Μπλε και Κόκκινοι έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα και εκτοξεύουν βέλη εκατέρωθεν.

Στους Κόκκινους η Σοφία αποκάλεσε τον Γιώργο Κοψιδά "τσοπάνη στο μαντρί", τον οποίο, όμως, εκείνη αρνήθηκε να ακολουθήσει, στηρίζοντας τελικά την Ανθή μετά την επιθεση που δέχτηκε απο τον Τριαντάφυλλο για τον πατέρα της. « Αν θεωρήσει το κοινό ότι πρέπει να φύγω ας φύγω» είπε η Σοφία χαρακτηριστικά.

Στους Μπλε πάλι, ο Αλεξης Παππάς σήκωσε "παντιέρα" τονίζοντας ότι αδιαφορεί παντελώς για το αν τους [με τον Κρις Σταμούλη] και πάλι. "Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακούβα και θα πέσουν πάλι μέσα. Δεν με αφορά καν αν θα φύγω αυτή την εβδομάδα ή την 25η που θα λήξει το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά.