Έξαλλη με τον Αλέξη Κούγια η Κατερίνα Καινούργιου: "Για χαζούς μας περνάει;" [video]

24.02.2021
Έξαλλη με τον Αλέξη Κούγια η Κατερίνα Καινούργιου: "Για χαζούς μας περνάει;" [video]
Μια τηλεφωνική συνομιλία που έληξε πολύ σύντομα και όχι με τον τρόπο που έπρεπε.

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" κλήθηκε να μιλήσει πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπιστης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τηλεφωνικά τον καλεσμένο της και του έθεσε με πολύ ευγενικό τρόπο το ερώτημά της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN "Ευτυχείτε" ξεκίνησε υπογραμμίζοντας τη δήλωση που είχε κάνει πριν την οριστική ανακοίνωση για την ανάληψη, τελικά, της υπερπάσιση του πρών διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με την οποία, ο κύριος Κούγιας θα εξέταζε με προσοχή τη δικογροφία πριν αποφασίσει, καθώς, όπως δήλωσε "δεν αναλαμβάνει ποτέ παιδεραστές".

Ο κύριος Κούγιας τότε αμέσως επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της και τόνισε πως βάσει τον όσων έχει διαβάσει δεν προκύπτει κάτι τέτοιο εξ ου και η τελική του απόφαση.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέμενε όμως καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί τα όσα άκουγε. Εκείνος, όμως κάποια στιγμή, ύσερα από 1,5 λεπτό για την ακρίβει, έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας ότι έπρεπε να πάει πίσω στο δικαστήριο.

Έξαλλη η παρουσιάστρια εξεράγη:

Μα είναι δυνατόν; Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: