«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [31/3/2021]

31.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [31/3/2021]
Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται απόψε το βράδυ.

Η Σοφούλα εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σφράγισε με συγκλονιστικό τρόπο την καταδίκη του άντρα της, η οποία δικαίωσε, επιτέλους τα θύματά του.

Η ποινή φυλάκισης, όπως την ακούσαμε από τα χείλη του προέδρου του δικαστηρίου ήταν στα 20 χρόνια με την υπόθεση του φόνου της Μαδούρου να ανοίγει ξανά, όμως, που μαζί με την προσθήκη της μήνυσης που ετοιμάζει η Σοφούλα δεν δίνουν ελπίδες για το μέλλον του εκτός φυλακής.

Φαίνεται όμως, ότι και εντός φυλακής, το μέλλον του Βόσκαρη μόνο θετικό πρόσημο δεν έχει. Και είναι σίγουρα... μετρημένο.

Τα spoilers περί κακοποίησης του Βόσκαρη από συγκρατούμενούς του φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται με το ανατριχιαστικό του τέλος να έρχεται με βάση τον άγραφο νόμο της φυλακής και των όσων συμβαίνουν σε βιαστές πίσω από τα κάγκελα.

Κατά τα άλλα, στο μέτωπο των αδελφών Σταμίρη, η Ελένη δεν προλαβαίνει να χαρεί τη νίκη της καθώς η Ασημίνα έχει επιστρέψει στο σπίτι έχοντας ρήξει τη βόμβα της αποκάλυψης της αλήθειας στον Νικηφόρο, ο οποίος τους επισκέπτεται στο σπίτι και θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που τις περιμένει, ως προς την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι έχει αλλάξει τελείως και μία κίνησή του θα φέρει ντόμινο εξελίξεων που αφορά και στα δύο πρωταγωνιστικά σπίτια.

Ιδού και το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο: