«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη για τον φόνο του Σέργιου θα φέρει ακόμη έναν χωρισμό - Θα είναι οριστικός, όμως;

31.03.2021
«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη για τον φόνο του Σέργιου θα φέρει ακόμη έναν χωρισμό - Θα είναι οριστικός, όμως;
Ντόμινο εξελίξεων ύστερα από την αποκάλυψη της αλήθειας για εκείνη τη μοιραία νύχτα.

"Εγώ τελείωσα πια", θα ακούσουμε την Ασημίνα να παραδέχεται στη Δρόσω, σήμερα [31/3/2021] το βράδυ. "Δεν έχω άλλο κρυμμένο μυστικό πια", θα συνεχίσει αφήνοντας την αδελφή της σε απόγνωση να μετανιώνει για την μπλόφα που επέλεξε να παίξει και απέβη τραγική για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο Νικηφόρος έμαθε την αλήθεια για το πώς πέθανε ο αδελφός του και, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" πριν από λίγο, δεν θα την κρατήσει μόνο για τον εαυτό του.

Η έντονη αντίδρασή του απέναντι στην Ασημίνα αλλά και "όλες τις Σταμίρηδες" προκαλεί ερωτηματικά, ο Κωνσταντής τον πιέζει αφόρητα και κάποια στιγμή... "σπάει".

Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια. Μαθαίνει ότι παρόλο που η Δρόσω είχε, όντως τη μικρότερη ευθύνη καθώς οι Ελένη και η Ασημίνα θέλησαν να τη βοηθήσουν και οι τρεις αδελφές τον σκότωσαν τον Σέργιο. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τρέχει στη Δρόσω να της ανακοινώσει ότι χωρίζουν.

Βέβαια, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ο χωρισμός αυτός (αντίθετα με τον χωρισμό του Νικηφόρου και της Ασημίνας) δεν θα είναι οριστικός.

"Ο Κωνσταντής συνεχίζει να έχει αισθήματα δυνατά για τη Δρόσω θα το παλέψουν και ίσως τα καταφέρουν", αναφέρει ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τονίζοντας πως "σε κάθε περίπτωση, για τον φόνο του Σέργιου θα επέλθει κάθαρση".

Αναμένουμε για τις εξελίξεις, ενώ, όπως βλέπουμε, η αλήθεια πλησιάζει απειλητικά τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Τι θα συμβεί μόλις μάθουν κι εκείνοι την αλήθεια. Γιατί, δεν μπορεί να μην τη μάθουν! Θα δείξει..

Προς το παρόν, ύστερα από ένα συγκλονιστικό επεισόδιο όπου η Σοφούλα εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σφράγισε με συγκλονιστικό τρόπο την καταδίκη του άντρα της, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο. [31/3/2021]

  • Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια.
  • Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του;
  • Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.
  • Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία.
  • Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.