Survivor: Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι και η άβολη στιγμή της αποχώρησης

01.04.2021
Survivor: Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι και η άβολη στιγμή της αποχώρησης
Τελικά, εφτάψυχος αποδεικνύεται ο Τριαντάφυλλος που παραμένει στο παιχνίδι για ακόμη μία εβδομάδα. Η κολλητή του, όμως, αποχαιρέτησε.

Θυμήζουμε ότι για αυτή την εβδομάδα, από την πρώτη ψηφοφορία μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας, υποψήφιος είχε προκύψει (με 8 ψήφους, για την ιστορία) ο Τριαντάφυλλος, από τη δεύτερη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Παύλος Γαλακτερός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπεδειξε την Ελένη Χαμπέρη.

Ο κόσμος ψήφισε και τελικά από το παιχνίδι αποχώρησε η Μαριάνθη, όμως, η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αμήχανη καθώς όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πλην του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου που μάλλον, δεν πρόλαβε, έπεσαν επάνω στην Ελένη μην μπορώντας να συγκρατήσουν τη χαρά τους.

Οι εντάσεις, όμως, δεν έλειψαν και νωρίτερα, με τον Τριαντάφυλλο και τον Ηλία Μπόγδανο να ανοίγουν το ένα μέτωπο και να καταλήγουν ότι από εδώ και πέρα θα έχουν μόνο τυπικές σχέσεις.

Για την ιστορία, στο σημερινό αγώνισμα της επικοινωνίας, παρότι η κόκκινη ομάδα κέρδιζε στην αρχή, με ένα απίθανο γύρισμα, οι Μπλε τους προσπέρασαν στο σκορ και διάβασαν τα μηνύματα των δικών της ανθρώπων!