Τζέιμς Καφετζής: Επιστροφή στην τηλεόραση μετά το Survivor - Σε ποιο σόου θα τον δούμε;

08.09.2021
Τζέιμς Καφετζής: Επιστροφή στην τηλεόραση μετά το Survivor - Σε ποιο σόου θα τον δούμε;
Κάτι τελείως διαφορετικό επέλεξε για φέτος ο Τζέιμς Καφετζής.

Με τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor και τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη ο Τζέιμς Καφετζής κέρδισε τη συμπάθεια και την αγάπη μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον θεωρούν νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, παρότι αποχώρησε πριν ακόμη τελειώσει το παιχνίδι.

Φέτος, λοιπόν, ο Τζέιμς, ο οποίος ζει στη Ρόδο και διοργανώνει Boat Parties στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη και τουριστικά ιστιοφόρα φαίνεται πως αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι.

Σήμερα η Τίνα Μεσαροπούλου αποκάλυψε τα 8 (αν και όχι συμπληρωμένα) από τα 14 ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στο φετινό "Just The 2 of Us" και μεταξύ αυτών, διακρίναμε και τα όνομα του ροδίτη πρώην Μαχητή. Μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου τον έχουν "ζευγαρώσει" τον Τζέιμς και ιδού τα υπόλοιπα ζευγάρια όπως έχουν αυτή τη στιγμή -κατά το 95%, όπως υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παρτενέρ
Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής
Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN
Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ
Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί ακόμη παρτενέρ

Στην κριτική επιτροπή, θα δούμε και φέτος τους Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου ενώ στην παρουσιάση και πάλι ο Νίκος Κοκλώνης, του οποίου η εταιρεία έχει αναλάβει και πάλι την παραγωγή.

Ιδού και το εν λόγω στιγμιότυπο.