Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]

08.09.2021
Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]
"Ο Ορφέας παίζει με τη μητέρα του κι εγώ παίζω στο σπίτι μου". Πώς είπατε;

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση στις "Άγριες Μέλισσες" και τον "Σιωπηλό Δρόμο", η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έρχεται και φέτος στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά "Σασμός" που προβάλλεται στον Alpha και έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και την Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστίνα αποκαλύπτει ότι το σπίτι που έχουν επιλέξει για σπίτι της τηλεοπτικής της οικογένειας στο σίριαλ είναι, στην πραγματικότητα, το πατρικό της σπίτι! Και, κατά σύμπτωση, το δωμάτιο που της διάλεξαν οι υπεύθυνοι της παραγωγής είναι, όντως, το δικό της δωμάτιο, το δωμάτιο στο οποίο ζούσε όσο μεγάλωνε!

"Ο Ορφέας παίζει με τη μητέρα του κι εγώ παίζω στο σπίτι μου", είπε χαρακτηριστικά, κάποια στιγμή, αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή της, Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος έχει ως τηλεοπτική μητέρα την πραγματική του μητέρα, Μαρία Τζομπανάκη [φωτό κάτω]

Μιλάει και για το πώς την επέλεξαν για τον ρόλο η Χριστίνα, αλλά και για τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα, με τον οποίο, παρεμπιπτόντως την είδαμε στην Τήνο μαζί με τον αδελφό του, Αποστόλη, και τη γυναίκα του, Ρούλα Ρέβη, πριν από λίγο καιρό.

Ιδού τα όσα είπε στην κάμερα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ενώ μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ για ένα "μυστικό" που τη δένει περισσότερο με τον αγαπημένο της.