«Σασμός»: Ο έρωτας χτυπά τον Άγγελο και ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μαθιό [video]

08.12.2021
«Σασμός»: Ο έρωτας χτυπά τον Άγγελο και ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μαθιό [video]
'Ενας νέος έρωτας ξεκινά μεταξύ του Άγγελου και της Στέλας την ώρα που αυτός του Μαθιού και της Βασιλικής αποκαλύπτεται από την αστυνομία. Η Καλλιόπη κάνει επίσης μία μοιραία ανακάλυψη που θα την οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο γιος της κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Στεφανή.

Ένα ακόμη έντονο επεισόδιο αναμένεται σήμερα από τη συχνότητα του Alpha και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες, αλλά και δύο sneak previews.

Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση, στην καντίνα της Άσπας, θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Οι δυο τους δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους, όμως κάτι αλλάζει όταν η κοπέλα ακούει ότι ο γιατρός ζει και εργάζεται στο χωριό του Αστέρη. Τι θα γίνει στο μέλλον, θα φανεί πολύ σύντομα!

Google Search 2021 - Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες τη χρονιά που τελειώνει;

Σήμερα θα δούμε επίσης μια νέα κόντρα μεταξύ Αστέρη και Μαθιού για την Αργυρώ. Ο Αστέρης του λέει ότι δεν έκανε έγκλημα. Δεν σκότωσε… Αγάπησε… Ο Μαθιός παρουσιάζεται ροβληματισμένος, αλλά πιο μαλακωμένος αυτή τη φορά.

Στα υπόλοιπα μέτωπα της σειράς ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα που και εκείνη λέει το "Ναι", ο νεαρός πηγαίνει μάλιστα την αγαπημένη στο σπίτι και την παρουσιάζει στη μητέρα και τη γιαγιά του. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή. Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;