«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας έπαθε «εγκεφαλικό» αλλά το Twitter γλεντάει με Ασημίνα και Νομάρχη

08.12.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας έπαθε «εγκεφαλικό» αλλά το Twitter γλεντάει με Ασημίνα και Νομάρχη
Δύο εκφράσεις που έγιναν memes για προφανείς λόγους μας έφτιαξαν το κέφι!

Το χθεσινό επεισόδιο τελείωσε με τον Ακύλα να παθαίνει σοκ βλέποντας τον μοναχογιό του να φιλιέται με έναν άλλο άντρα. Η έκφραση του Αιμίλιου Χειλάκη τα λέει όλα και προμηνύει όλα όσα θα δούμε σήμερα. Το σοκ του Ακύλα είναι τεράστιο και θα επιχειρήσει να συνετίσει τον Λευτέρη με τον μόνο τρόπο που ξέρει -ναι, θα πέσει ξύλο! Μια πρώτη γεύση πήραμε και στο trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει και θα δεις στο τέλος της είδησης.

Προς το παρόν, θυμήσου ξανά τη σκηνή όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Μεγάλο κομμάτι της πλοκής στο χθεσινό επεισόδιο -και αναμένεται συνέχεια στα επόμενα- εξελίχθηκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου παρακολουθούμε τη δίκη του Λάμπρου. Οι αδελφές Σταμίρη έδωσαν, φυσικά, το "παρών" και ο φακός "τσάκωσε" μία έκφραση της Ασημίνας που ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter και την έχουν κάνει "παντιέρα" μαζί με μία -όντως επική- του Νομάρχη, μια έκφραση που, πολύ απλά, δεν περιγράφεται! Ιδού μερικά από τα σχετικά "χτυπήματα" στο Twitter.

Το σημερινό [8/12/2021] επεισόδιο

Ο Νικηφόρος αρνείται την πρόταση του Μόρτζου, αλλά ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη προσπαθούν να τον πείσουν να ξαναγυρίσει στη Νομαρχία. Ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλλια με τις αποφάσεις του. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του Κοινοτάρχη, αλλά και του γιου του. Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές. Η Μυρσίνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της. Το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια, αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Θα καταφέρουν να τον συνετίσουν ή μήπως θα τον προλάβει η Ελένη που έχει κρυμμένους, αλλά επικίνδυνους άσσους στο μανίκι της;