«Γη της ελιάς» Spoiler: Νύχτα τρόμου για την Ιουλία λίγο πριν από τον γάμο [video]

08.12.2021
«Γη της ελιάς» Spoiler: Νύχτα τρόμου για την Ιουλία λίγο πριν από τον γάμο [video]
«Άστραψε και βρόντηξε» μόλις είπε το «Ναι» η Ιουλία. Δεν το λες και καλό οιωνό αυτό που της συνέβη!!!

Η σχέση της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο «τρέχει» με 1000. Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει (πριν από δύο επεισόδια) και σήμερα θα δούμε πρόταση γάμου. Ο Γιώργης δεν κρατιέται και μετά την προτροπή του Ιάκωβου («Στη βράση κολλάει το σίδερο» του είπε ο άνθρωπος και εκείνος το πήρε τοις μετρητοίς) ζήτησε από την Ιουλία να τον παντρευτεί.

Πριν φτάσουμε όμως στον γάμο, ο οποίος δεν είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί, έτσι κι αλλιώς -τα spoilers αναφέρουν ότι τελευταία στιγμή ο Στάθης θα τα παίξει όλα για όλα, ζητά διαζύγιο από την Αρετή και τρέχει να «κλέψει» την Ιουλία από της εκκλησιάς την πόρτα- έχουμε ένα άλλο απρόοπτο.

Google Search 2021 - Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες τη χρονιά που τελειώνει;

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler αποκαλύπτοντας ότι η Ιουλία και ο Ισίδωρος θα ζήσουν μια εφιαλτική νύχτα τρόμου, όταν άγνωστοι εισβάλλουν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τα δύο αδέλφια πέφτουν θύματα μιας πολύ βίαιης ληστείας ενώ η ταυτότητα των δραστών καθώς και τα κίνητρα πίσω από αυτή θα γίνουν γνωστά πολύ αργότερα.

Ιδού και το σχετικό βίντεο μαζί με ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Κατά τα άλλα, στο σημερινό [8/12/2021] επεισόδιο αναμένουμε τα εξής:

Η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να βλέπει στο πρόσωπό της τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε και στιγμιότυπο από την τρυφερή -αν και κάπως αμήχανη- στιγμή του ζεύγους Ιουλίας και Γιώργη, που ακόμη δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει ζεύγος και δοκιμάζει βέρες!