Σασμός: Η Καλλιόπη καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει κάνει ο γιος της και η αστυνομία χτυπά την πόρτα του σπιτιού της

09.12.2021
Σασμός: Η Καλλιόπη καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει κάνει ο γιος της και η αστυνομία χτυπά την πόρτα του σπιτιού της
Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και φτάνει η στιγμή που η Βασιλική θα μάθει η φρικτή αλήθεια.

Τα τρομερά μυστικά που κρύβουν οι ήρωες του Σασμού έρχονται ένα ένα στο φως με συνέπειες που δεν μπορεί κανείς να αναλογιστεί εύκολα. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Καλλιόπη να ανακαλύπτει ένα πιστόλι στο σπιτάκι που μένει ο Μαθιός και να τη λούζει κρύος ιδρώτας καθώς συμπεραίνει ότι ο γιος της σκότωσε τον Στεφανή. Θεωρεί, όμως, ότι ο Μαθιός οργάνωσε το έγκλημα μαζί με τη Βασιλική και, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, πηγαίνει στο σπίτι της και της επιτείθεται.

Η Βασιλική, φυσικά, το αρνείται, όμως η Καλλιόπη είναι σχεδόν σίγουρη πια πως ο γιος της είναι ο φονιάς. Φεύγοντας από το σπίτι της Βασιλικής συντετριμμένη αυτό ομολογεί. Θα προδώσει άθελά της ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία;

Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της και στο χωριό μαθαίνουν σιγά σιγά τη σχέση του με την οικογένεια Σταματάκη!

Παράλληλα, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα, και θα αντιδράσει απρόβλεπτα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μία μικρή απόδραση, την ώρα που μία είδηση σκάει σαν κεραυνός στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ντετέκτιβ για την Ανθούλα είναι απρόσμενα, και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση. Η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχτεί ότι είναι πλέον πολύ αργά για εκείνον…;

Ιδού και το trailer για το σημερινό [9/12/2021] επεισόδιο: