Άγριες Μέλισσες: Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες

09.12.2021
Άγριες Μέλισσες: Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες
Άγριες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες!

Μία γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό [9/12/2021] επεισόδιο πήραμε χθες και... τρομάξαμε. Ο Ακύλας δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Λευτέρης είναι ομοφυλόφιλος και φτάνει στ' άκρα με σκοπό να τον συνετίσει. Πολλή βία -σε όλες τις μορφές της- θα δούμε σήμερα και θα υπάρξουν όπλα. Η αναμέτρηση πατέρα και γιου (θα εμπλακεί και ο Μελέτης σε αυτή την κατάσταση) θα έχει ολέθρια αποτελέσματα -θα φτάσει μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας!

Στα υπόλοιπα μέτωπα η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψή της. Ο Σαράφης βρίσκει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρουν να την πείσουν ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου;

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη, όμως, θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσά τους προμηνύεται εφιαλτικός.

Το σχέδιο του Πέτρου, για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου, μπαίνει σ’ εφαρμογή, προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

%PHOTO4%

Ιδού και το trailer