Το ρουζ κάτω από τα μάτια είναι το χαριτωμένο makeup trend που θα αγαπήσεις αυτό το φθινόπωρο

Το ρουζ κάτω από τα μάτια είναι το χαριτωμένο makeup trend που θα αγαπήσεις αυτό το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@issyquinnxo
Τα αγαπημένα μας για να δημιουργήσεις το πιο cute makeup trend της σεζόν

Αν το 2024 μας έμαθε κάτι, είναι ότι το ρουζ είναι το απόλυτο «It Girl» προϊόν ομορφιάς. Με την άνοδο τάσεων όπως το blonzing και το sunset blush, βλέπουμε πλέον ότι διασκεδάζουμε με το ρουζ, παίζοντας με διαφορετικές υφές, αποχρώσεις και τεχνικές εφαρμογής. Οι παλιές μέθοδοι, που περιοριόριζαν την εφαρμοφή του ρουζ μόνο στα ζυγωματικά, έχουν πλέον ξεπεραστεί, καθώς οι νέες τεχνικές τοποθέτησης σπάνε κάθε κανόνα.

Αυτή τη φορά, το ρουζ εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια. Παρακάτω θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για αυτή την ιαπωνικής έμπνευσης τάση που έχει κατακτήσει το TikTok, και πώς μπορείς να δημιουργήσεις το look μόνη σου.

Η τάση

Το ρουζ κάτω από τα μάτια δεν είναι κάτι εντελώς νέο. Το 2022, το TikTok μας πρότεινε να αναμειγνύουμε ρουζ με concealer για να καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους. Τον Απρίλιο, η Pat McGrath μας πρότεινε να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια με ροζ πούδρα, και το υιοθετήσαμε αμέσως. Τώρα, όμως, αγκαλιάζουμε πλήρως την ιδέα του ρουζ σε αυτή την περιοχή.

Πρόσφατα, παρατήρησα ένα βίντεο της content creator Jaime Huckins, και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το ρουζ της, το οποίο ήταν τοποθετημένο διακριτικά κάτω και γύρω από τα μάτια της. Το ρουζ κάτω από τα μάτια προσδίδει ένα combo αισθητικής μεταξύ indie sleaze και coquette.

@lilachilds Trying @lorazepamela anderson’s blush placement! I’m obsessed #underblushing #undereyeblush #blushplacement #sunburntmakeup #sunburntblush #70smakeup ♬ original sound - Lila

Πώς να αποκτήσεις το look

Για να δημιουργήσεις αυτό το look, ξεκίνα με ένα κρεμώδες ρουζ με ενυδατική, γυαλιστερή υφή στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, ταμπονάροντάς το απαλά προς τα κάτω. Για φυσικό αποτέλεσμα, επέλεξε μια ροδακινί-ροζ απόχρωση για ανοιχτούς έως μεσαίους τόνους δέρματος, ή σε απόχρωση τερακότα για πιο σκούρους τόνους.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα ματ ρουζ σε παρόμοια απόχρωση κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιήσεις το look, φροντίζοντας να απαλύνεις τις άκρες για ένα αψεγάδιαστο τελείωμα. Για την απόλυτη τελική πινελιά, πρόσθεσε λίγη ροζ πούδρα κάτω από τα μάτια, για να εξασφαλίσεις ομοιόμορφη μετάβαση ανάμεσα στο concealer και το ρουζ και να ολοκληρώσεις το look για το πιο dreamy φυσικό αποτέλεσμα.

Τα αγαπημένα μας ρουζ για να δοκιμάσεις την τάση του φθινοπώρου:

rouz1 d796a

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush Απόχρωση: Wild Sunset
rouz2 750fe

LIQUID BLUSH - TERRACOTTA TINT

rouz3 1024d

ARMANI LUMINOUS SILK CHEEK TINT LIQUID BLUSH Απόχρωση: Rosy Peach

rouz4 c7847

Buttermelt Ρουζ Απόχρωση: 02 Butta Together

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 16:56