Blake Lively: Δες την με σοκαριστικά κοντά μαλλιά

17.01.2020
Blake Lively: Δες την με σοκαριστικά κοντά μαλλιά
Η φωτογραφία που σόκαρε τους followers της

Τα μαλλιά της Blake Lively είναι αναφίβολα το σήματα κατατεθέν της, αφού έχει από τα πιο όμορφα μακριά ξανθιά στο Hollywood.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που έχει γίνει νούμερο ένα τάση

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν, έστω και προσωρινά. Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με πολύ κοντά σκουρόχρωμα μαλλιά. Οι μακριές ξανθές μπούκλες της αντικαταστάθηκαν από ένα messy bow cut, κάτι που έγινε για τις ανάγκες της επερχόμενης ταινίας της.

Αυτό το είδες; Αυτό είναι το κούρεμα που κρύβει χρόνια

Στην ταινία Τhe Rhythm Section, η οποία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 31 Ιανουαρίου, η Lively υποδύεται μια γυναίκα που ψάχνει απαντήσεις και απαιτεί την απόδοση της δικαιοσύνης ύστερα από τον τραγικό θάνατο της οικογένειάς της σε ένα αεροπορικό δυστύχημα. Το σενάριο καλεί την ηθοποιό να αλλάξει τελείως την ταυτότητά της, κάτι το οποίο οδήγησε στο νέο της hair look.

H αλλαγή στην εμφάνισή της την έκανε πραγματικά αγνώριστη, κάτι το οποίο παρατήρησε και η αδερφή της, Robyn. «Αγνώριστη! Μού αρέσει πάρα πολύ! Ανυπομονώ!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: Η απόλυτη πρόταση χρώματος μαλλιών για το φετινό Χειμώνα είναι ΑΥΤΉ!

Στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι η Blake να φορά περούκα και να μην έχει κόψει όντως έτσι τα μαλλιά της. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τις φωτογραφίες από το press tour για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει…