Το μυστικό της hairstylist της Gigi Hadid για κυματιστές μπούκλες

11.01.2021
Το μυστικό της hairstylist της Gigi Hadid για κυματιστές μπούκλες
Το styling trick που θα σου χαρίσει το πολυπόθητο hair style

Οι κυματιστές μπούκλες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή hair looks που, όμως, για να είναι το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν καλύτερο, είναι σημαντικό να ξέρουμε τα μυστικά του.

Η hairstylist της Gigi Hadid, της Kate Bosworth και άλλων επώνυμων, Laura Polko, μοιράζεται τα μυστικά της για τις τέλειες κυματιστές μπούκλες. Αρχικά, η Polko λέει ότι το ξηρό σαμπουάν μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά και συμβουλεύει, αντί για σπρέι styling, να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή ποσότητα ξηρού σαμπουάν στην κορυφή του κεφαλιού. «Ψέκασε και μετά άπλωσε το για να πετύχεις το επιθυμητό ατημέλητο look».

Δες και αυτό: 5 κουρέματα που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη

Έπειτα, αξίζει να επενδύσεις σε ένα ισιωτικό μαλλιών με μεγάλες πλάκες (τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος), που αναθερμαίνεται συχνά.

Προσπάθησε να πλαισιώσεις το πρόσωπο με μπούκλες στο ύψος των ματιών για να κάνεις το αποτέλεσμα να δείχνει αληθινά φυσικό. Ωστόσο, δεν θα πρέπει Δεν πρέπει, ωστόσο, να επικεντρωθείς μόνο εκεί, αλλά να δώσεις προσοχή και στις άκρες.

Αυτό το είδες; Πώς να έχεις πάντα περιποιημένα μαλλιά χωρίς (πολλή) προσπάθεια

Για να μην καταστρέψεις την τρίχα σου και δημιουργηθεί ψαλίδα λόγω της υψηλής θερμότητας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς ένα καλό θερμοπροστατευτικό προϊόν.