Αυτός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής των προϊόντων styling

05.02.2021
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής των προϊόντων styling
Όσα συμβουλεύει μια hair guru

Τα προϊόντα styling μαλλιών είναι κάτι που άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Σε όποια συχνότητα κι αν τα χρησιμοποιείς, καλό είναι να γνωρίζεις τα σημαντικά tips του celebrity hair guru Robert Vetica για τη σωστή εφαρμογή τους.

Δες και αυτό: Όσα πρέπει να αποφύγεις αν έχεις λεπτά μαλλιά

Δες παρακάτω τις συμβουλές για σωστό τρόπο εφαρμογής των προϊόντων styling:

- Όταν χρησιμοποιείς ένα καινούργιο προϊόν, χρησιμοποίησε πάντα μικρή ποσότητα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι μπορείτε να προσθέσεις προϊόν, αλλά όχι να το αφαιρέσεις και αν το παρακάνεις, μπορεί να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν λαδωμένα.

- Εφάρμοσε τα προϊόντα styling πρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου γιατί με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν κατά λάθος εφαρμόσεις πολύ προϊόν, δεν θα τοποθετηθεί μια πολύ μεγάλη ποσότητα σε ένα σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

- Όταν εφαρμόζεις σπρέι μαλλιών, ψέκασε πρώτα στο χέρι σου και μετά πέρνα το από τα μαλλιά σου, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Αυτό το είδες; Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα χρώματα μαλλιών

- Ένας καλός βασικός κανόνας, είναι να εφαρμόζεις προϊόντα όγκου ξεκινώντας από τις ρίζες και να χτενίζεσαι μέχρι τις άκρες. Όταν θες να εφαρμόσεις πιο βαριές κρέμες, βάλε τις με τον αντίθετο τρόπο, από τις άκρες προς τις ρίζες.