Πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς ντεκαπάζ

21.03.2021
Πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς ντεκαπάζ
Οι φυσικοί τρόποι που μπορείς να δοκιμάσεις

Με την Άνοιξη να είναι πλέον εδώ, είναι πολύ πιθανό να θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο look σου και να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Τι γίνεται όμως αν δε θέλεις να κάνεις ντεκαπάζ και θέλεις να δοκιμάσεις μια πιο φυσική μέθοδο;

Οι τάσεις μαλλιών που θα δούμε παντού μέσα στο 2021

Τα καλά νέα είναι πως στο ντουλάπι της κουζίνας σου, θα υπάρχουν σίγουρα αρκετά φυσικά συστατικά, που αν εφαρμοστούν στα μαλλιά θα μπορέσουν να σου χαρίσουν μια πιο γλυκιά και ανοιχτή απόχρωση.

Δες παρακάτω τους φυσικούς τρόπους να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου:

- Ανακάτεψε 1 κούπα νερό και 1 κουταλιά λεμόνι και κάθισε στον ήλιο (πάντα με αντηλιακό).

- Ανακάτεψε 1 μέρος νερό με 6 μέρη ξύδι και άφησε το διάλυμα στα μαλλιά σου για τουλάχιστον 15 λεπτά.

- Δοκίμασε να πλύνεις τα μαλλιά σου με μπύρα - αποτελεί μια θρεπτική μάσκα μαλλιών που θα ανοίξει φυσικά το χρώμα τους. Άφησε την να δράσει μία ώρα και ξέπλυνε καλά.

- Πρόσθεσε κανέλα στο conditioner σου και πέρασε τα μαλλιά σου από τη ρίζα ως τις άκρες με το μείγμα. Άφησε το να δράσει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί ξέπλυνε τα μαλλιά σου καλά.

- Φτιάξε ένα χαμομήλι και εφάρμοσε το στα μαλλιά σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνε τη διαδικασία 2-3 φορές πριν λουστείς.

- Σπάσε δυο ταμπλέτες βιταμίνης C και ανακάτεψέ τις με το σαμπουάν σου.

- Φτιάξε ένα μείγμα από 2 κούπες αποσταγμένο ξύδι, 1 κούπα μέλι, ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι κανέλα, κοιμήσου με αυτό στα μαλλιά σου και ξέβγαλέ το το πρωί.