5 ολόφρεσκες τάσεις για τα μαλλιά σου τώρα που ο δρόμος για το κομμωτήριο είναι ανοιχτός

25.03.2021
5 ολόφρεσκες τάσεις για τα μαλλιά σου τώρα που ο δρόμος για το κομμωτήριο είναι ανοιχτός
Όταν τα μαλλιά σoυ φαίνονται όμορφα ενισχύεται αυτόματα η διάθεσή σου. Δεν το κάνεις για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό σου. Γι 'αυτό τώρα που άνοιξαν και πάλι τα κομμωτήρια, είμαστε σίγουρες ότι ανυπομονείς να πας να φτιάξεις σύντομα τα μαλλιά σου.Πριν όμως πάρεις να κλείσεις ραντεβού ρίξε μια ματιά σε αυτές τις νέες ανοιξιάτικες τάσεις που ταιριάζουν παντού, από τη δουλειά στο γραφείο μέχρι τις Zoom κλήσεις και τα virtual ραντεβού σου. Δες λοιπόν αυτές τις 5 τάσεις των μαλλιών της άνοιξης του 2021 που θα είναι παντού προτού το καταλάβεις.

Πλατινένια ανταύγεια

Αν η σκέψη να βάψεις το μαλλί σου σε ξανθό πλατίνε, σε αγχώνει, γιατί να μην βάψεις μια τούφα μόνο; Το κάνουν όλα τα ωραία κορίτσια στο Instagram. Αυτή η τάση για τα μαλλιά της άνοιξης του 2021 εμπνεέται από τη δεκαετία του '90 και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσεις ένα pop χρώμα στα μαλλιά σoυ. Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά για να διατηρήσεις το ξανθό, φωτεινό.

Bucket Hat

Η Zendaya επέλεξε ένα bucket hat για το εξώφυλλο του GQ του Φεβρουαρίου και αυτό θα είναι trend όλη την άνοιξη του 2021! Συγγνώμη, δεν βάζουμε εμείς τους κανόνες. Βάλε μια μπάλα αφρό στις παλάμες σου και άπλωσέ τη στις άκρες σου για να προσθέσεις υφή, φτιάξε το μαλλί και μετά τραβήξε μια selfie.

Βob με αφέλειες

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό bob κούρεμα που ακόμα και αν δεν σου αρέσει το κοντό καρέ θα σου φέρει την επιθυμία να πιάσεις το ψαλίδι τώρα και να κόψεις τα μαλλιά σου μόνη. Αυτό το κούρεμα είναι η απόλυτη τάση για την άνοιξη του 2021 απλά ψέκασέ τα με ένα volume-booster για να κρατήσεις το look σε αυτό το επίπεδο.

Μαλλιά λεβάντα

Ναι, τα παστέλ χρώματα ήταν πάντα στη μόδα και αυτά τα μαλλιά στην απόχρωση της λεβάντας ήρθαν για να μείνουν. Λοιπόν, πώς το βλέπεις; Δεν δείχνει πολύ ωραίο στα μακριά μαλλιά; Απλά ψέκασε με ένα σπρέι για λάμψη, για να έχεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Αυτή η bubble αλογοουρά

Ξέχνα την κανονική σου αλογοουρά και πάρε μια χούφτα λαστιχάκια μαλλιών για να αναδημιουργήσεις αυτήν την ανοιξιάτικη τάση των μαλλιών. Δεν είναι πολύ χαριτωμένα; Συμβουλή: Πέρασε προηγουμένως τις τρίχες ένα μη λιπαρό λάδι για να μην πετάνε οι τρίχες δεξιά-αριστερά.