Παγωτά για το πρόσωπο; Η νέα beauty τρέλα που θα λατρέψεις στον καύσωνα!

03.08.2018
Παγωτά για το πρόσωπο; Η νέα beauty τρέλα που θα λατρέψεις στον καύσωνα!
Τι είναι τα facial popsicles και πώς θα φτιάξεις και εσύ το δικό σου;

Έχεις ποτέ νιώσει την ανάγκη να... πασαλειφτείς με παγωτό αντί να το φας; Ναι, η ζέστη των τελευταίων εβδομάδων μάς έχει ωθήσει σε αυτή την κατάσταση.

Μία γαλλική εταιρεία καλλυντικών, ωστόσο, έκανε τη διαφορά λανσάροντας ένα παγωτό για το... δέρμα σου. Η Votre Vu, όπως ονομάζεται, δημιούργησε ένα serum γεμάτο αντηγηραντικά συστατικά και βιταμίνες και το παρουσίασε με την οδηγία "βάλτε το μείγμα σε ένα καλούπι για γρανίτα και αφήστε το να παγώσει"!

Από τότε πολλές ακόμα εταιρείες και ινστιτούτα έκαναν την πρωτοφανή ιδέα, τάση! Πλέον τα facial popsicles είναι παντού ενώ μπορείς να φτιάξεις κάποια και μόνη σου και με τις συνταγές που κυκλοφορούν στο instagram!

Κάθε μήνα το ινστιτούτο Blush ανεβάζει στο site του μία νέα συνταγή για τη νέα τρέλα! Πώς θα το κάνεις; Αγόρασε τα ειδικά καλούπια για γρανίτα, συγκέντρωσε τα υλικά κάθε συνταγής, ανακάτεψέ τα όλα μαζί και άφησέ τα να παγώσουν.

Όταν νιώθεις πως χρειάζεσαι μια δροσερή και πολύ θρεπτική μάσκα για το πρόσωπό σου, πάρε τη γρανίτα της επιλογής και κάνε απαλά μασάζ στο πρόσωπό σου. Τοποθέτησέ τη ξανά στη θήκη της στον καταψύκτη για να διατηρηθεί.

Για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση συνδύασε σκόνη κάρβουνου μαζί με πρόβειο γιαούρτι!

Για δέρμα χωρίς κοκκινίλες και πρήξιμο συνδύασε νερό από αγγούρι και σκόνη κουρκουμά!

Για αντιγήρανση και ενυδάτωση συνδύασε ροδόνερο με νερό καρύδας και φρέσκια μέντα!

Για σφριγηλό λαμπερό δέρμα συνδύασε υγρό υαλουρονικό οξύ με καρπούζι!