Αντηλιακό ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να καταστρέψεις το μακιγιάζ σου; Ιδού το «μαγικό» προϊόν

14.08.2018
Αντηλιακό ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να καταστρέψεις το μακιγιάζ σου; Ιδού το «μαγικό» προϊόν
Πόσες φορές έχεις αισθανθεί την ανάγκη να ανανεώσεις το αντηλιακό στο πρόσωπό σου, το αποφεύγεις όμως ξέροντας πως θα καταστρέψεις το μακιγιάζ σου;

Δε μιλάμε, φυσικά, για τις εξορμήσεις σου στην παραλία, μα για τις πρωινές και τις απογευματινές σου εξόδους που ο ήλιος αποδεικνύεται… βασανιστικός για την επιδερμίδα του προσώπου σου, με εσένα να καταλαβαίνεις ότι η ανανέωση της αντηλιακής σου κρέμας κρίνεται απαραίτητη.

Θα μπορούσες, όμως, να απλώσεις γενναία ποσότητα αντηλιακής πάνω από το άψογο μακιγιάζ σου; Μάλλον όχι. Λύση πάντως υπάρχει.

Και δεν είναι άλλη από το «μαγικό» προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο λόγος για το ενυδατικό mist προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας που έχουν λανσάρει πολλές εταιρείες!

Πρόκειται για μια εύκολη, αποτελεσματική λύση για εμάς που θέλουμε να κρατάμε το δέρμα του προσώπου μας ενυδατωμένο και προστατευμένο από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, χωρίς να χρειάζεται να μακιγιαριστούμε ξανά από την αρχή. Το αναζωογονητικό αυτό προϊόν κρατά σταθερά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μας, ενώ παράλληλα αναπληρώνει τα μεταλλικά στοιχεία της.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψεκάζουμε στην επιφάνεια του προσώπου μας κάθε φορά που αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, να μας «τραβάει» και να «καίει».

Όσο για το ποιο ακριβώς προϊόν αξίζει να προμηθευτείς; Μια επίσκεψη στο φαρμακείο της γειτονιάς σου θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες του τύπου του δέρματός σου.

Πίστεψέ μας, το mist αυτό σου χρειάζεται περισσότερο από όσο νομίζεις!