Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το αντηλιακό με χρώμα

08.06.2019
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το αντηλιακό με χρώμα
Αξίζει να επενδύσεις σε αυτό το προϊόν;

Μετά από τόση ενημέρωση και τις επανελειμένες συμβουλές γιατρών και δερματολόγων, θα έχεις καταλάβει και εσύ πως το ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο βήμα της καθημερινής περιποίησης είναι η εφαρμογή του αντηλιακού.

Αυτό το είδες; Κυτταρίτιδα: Με αυτή την απλή, καθημερινή συνήθεια θα τη διώξεις πριν βγεις στην παραλία...

Μπορεί να την θεωρείς δεδομένη κίνηση λίγο πριν βγεις στην παραλία, αλλά μην την παραμελείς και στην καθημερινότητά σου, όταν κυκλοφορείς στο κέντρο της πόλης. Με την ανάγκη μας για ομοιόμορφο τόνο , καμουφλάρισμα ορισμένων ατελειών αλλά και προστασία από τον ήλιο, δημιουργήθηκε μια νέα γενιά αντηλιακών συνθέσεων που παρέχουν όλα τα παραπάνω, αλλά… με χρώμα.

Διάβασε επίσης: Εσύ χρησιμοποιείς αυτό το αντιγηραντικό συστατικό;

Αντηλιακό με χρώμα: Ποιο είναι το ιδανικό για εσένα;
Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που αναζητούν τη βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UV παράλληλα με ένα φυσικό, λαμπερό χρώμα, είτε βρίσκονται στην πόλη είτε σε διακοπές, αλλά αποφεύγουν τις πλούσιες, λιπαρές υφές, καλό είναι να επενδύσεις σε ένα αντηλιακό με χρώμα με υψηλούς δείκτες SPF σε μορφή λεπτόρρευστης κρέμας ή ανάλαφρου fluid.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις μια ΒΒ cream, η οποία περιλαμβάνει μια πολύ-λειτουργική σύνθεση που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, προστασία, λάμψη και ανάλαφρη κάλυψη.

Δες και αυτό: Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε serum, booster, essence και lotion;

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα με τάση ακμής και σημάδια, προτίμησε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα και εφέ “blur”, που λειαίνει οπτικά κάθε ατέλεια και προσφέρει όμορφο, διακριτικό μαύρισμα, προστατεύοντας αποτελεσματικά το δέρμα από τις ακτίνες UV.