Απόκτησε πυκνότερα φρύδια σε τρία βήματα!

29.07.2019
Απόκτησε πυκνότερα φρύδια σε τρία βήματα!
Ανάδειξε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών για τις περισσότερες γυναίκες, καθώς είναι γνωστό ότι έτσι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Δες και αυτό: Η συνταγή για DIY scrub για λαμπερό πρόσωπο

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα tips που θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα:

- Ανεξάρτητα από το πόσο προφανές αυτό ακούγεται, είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα στην αποκατάσταση των λεπτών φρυδιών. Κάνε το πιο εύκολο για τον εαυτό σου, κρύβοντας τις λαβίδες και τον μικρό καθρέφτη σε ένα συρτάρι που σπάνια χρησιμοποιείς και άφησε τα φρύδια σου να αναπτυχθούν για λίγες εβδομάδες. Θα εκπλαγείς από το πόσο πραγματικά μεγαλώνουν όταν σταματήσεις να τα πειράζεις και να διαταράσσεις τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης.

Αυτό το είδες; Λάθη ομορφιάς: Πόσα από αυτά κάνεις και εσύ;

- Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος του ορού βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και πιθανώς αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως βιοτίνη, βιταμίνες και πεπτίδια. Απλά εφάρμοσε το στα φρύδια σου πριν κοιμηθείς και επανάλαβε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δεις τα αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

- Είναι γνωστό ότι τα μαλλιά μας φαίνονται και είναι πιο υγιή όταν βάζουμε conditioner. Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες στα φρύδια. Είναι εύκολο να τις ξεχνάμε και να τις παραμελούμε, οπότε δοκίμασε ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο όπως αυτό το στυλό, το οποίο είναι γεμάτο με συστατικά που ενισχύουν την τρίχα όπως οι κερατίνες και οι πρωτεΐνες σόγιας για την ενίσχυση και τον έλεγχο των φρυδιών.

Διάβασε επίσης: Sugaring: Η υγεινή εναλλακτική για το κερί στην αποτρίχωση είναι η ζάχαρη!