Salma Hayek: Υπέροχη στα 52, αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

28.08.2019
Salma Hayek: Υπέροχη στα 52, αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της
Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει την ηλικία της και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ. Καμαρώνει για το πρόσωπό της -και με το δίκιο της! Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά όμως;

Η Salma Hayek δημοσίευσε μια σειρά selfie φωτογραφιών για το Instagram χωρίς make-up, όπου το φως την χτυπά σε όλα τα σωστά σημεία. Δηλαδή; Επιδερμίδα, μάτια, φρύδια.

H Salma έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία (και στα αγγλικά και στα ισπανικά), στους followers της: «Μου αρέσει να παίζω με το φως. Αν το γνωρίσεις μπορεί να σε κάνει πιο νέα ή μυστήρια, πιο σέξι ή γλυκιά, αλλά να προσέχεις γιατί μπορεί να μοιάσεις γερασμένη και άσχημη».

Αν δεις τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι η Salma ξέρει ακριβώς τι κάνει. Η 52χρονη ηθοποιός φαίνεται μικρότερη κατά δεκαετίες σε αυτές τις φωτογραφίες. (Εννοούμε ότι δεν βλέπουμε ούτε μια ρυτίδα στο πρόσωπό της).

Διάβασε επίσης: H Salma Hayek σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Και το χαίρεται πολύ [photo]

Και τι είναι αυτό που κάνει τη Salma να φαίνεται τόσο όμορφη; Η ηθοποιός αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, στους New York Times. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τα μυστικά της, διάβασε μερικές από τις συμβουλές της:

Η Salma παραλείπει τον πρωινό καθαρισμό.

Το κλειδί για το όμορφο δέρμα της Salma είναι να μην το παρακάνεις. «Ποτέ δεν καθαρίζω το δέρμα μου το πρωί», είπε η Salma στην εφημερίδα. «Η γιαγιά μου με δίδαξε ότι το βράδυ, το δέρμα σου αναπληρώνει όλα τα πράγματα που έχασε κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Το τριαντάφυλλο είναι ένα βασικό μέρος της καθημερινής της ρουτίνας.

Η Salma ρίχνει ροδόνερο στο πρόσωπο της τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Πρώτον, το πρωί, πριν εφαρμόσει την ενυδατική κρέμα. «Είναι τόσο απαλό και ξυπνά το δέρμα», εξήγησε. Η Salma το χρησιμοποιεί επίσης τη νύχτα μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ της με λάδι καρύδας. «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πολύ ζεστή πετσέτα με ροδόνερο», είπε, σημειώνοντας ότι αυτό δημιουργεί κάτι σαν ατμό προσώπου.

Δες κι αυτό: Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]

Η Salma είναι junkie της μάσκας προσώπου.

H Salma είναι λάτρης της μάσκας προσώπου και μάλιστα της δικής της σειράς σε συνεργασία με την Generation Juice, που ονομάζεται B.I.Y (Blend-It-Yourself).

Συχνά το βράδυ, θα χρησιμοποιήσει τη μάσκα ιβίσκου από τη συλλογή της ή θα βάλει ένα γρήγορο καθαριστικό με βρώμη. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο αλεύρι βρώμης και στη συνέχεια λίγο νερό ή γάλα αμυγδάλου και λίγο μέλι», είπε. «Αφήστε το να μουλιάσει, και είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό που κάνει το δέρμα σας πολύ μαλακό».

Αν κρίνουμε εκ του αποτέλσματος, μάλλον αξίζει να κάνουμε μια δοκιμή. Ευχαριστούμε Salma!