Τα βήματα για λαμπερή επιδερμίδα όλη τη μέρα

01.09.2019
Τα βήματα για λαμπερή επιδερμίδα όλη τη μέρα
Η ρουτίνα ομορφιάς για άψογη επιδερμίδα

Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι δύσκολη, και η κουρασμένη, αφυδατωμένη, θαμπή επιδερμίδα δεν την κάνει σίγουρα καλύτερη.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πανάδες

Παρακάτω θα βρεις μερικά έξυπνα μυστικά που καλό είναι να ακολουθείς τις πρωινές ώρες για να δείχνεις λαμπερή και όμορφη από το πρωί:

Βάλε την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως το να τρως πρωτεΐνη το πρωί θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές, να αποφασίσεις σωστά τι τροφές θα φας κατά την διάρκεια της ημέρας και να μην κάνεις ατασθαλίες. Οι καλύτερες επιλογές θα ήταν το αυγό ή το γιαούρτι.

Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου
Το αντηλιακό σου δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ. Ακόμη και τις πιο μουντές μέρες που ο ήλιος δεν κάνει την εμφάνιση του εσύ πρέπει να προστατεύεις το πρόσωπό σου από την κρυφή μεν αλλά εξίσου επικίνδυση υπεριώδη ακτινοβολία. Φρόντισε να το εφαρμόζεις κάτω από το foundation σου ως το τελευταίο βήμα στην skincare ρουτίνα σου και μέσα στην ημέρα το ανανεώνεις κάθε λίγες ώρες με διάφορα spray ή πούδρες με αντηλιακό δείκτη.

Αυτό το είδες; Γιατί οι ρυτίδες του δέρματος είναι περισσότερες γύρω από τα μάτια;

Αντιοξειδωτικό σέρουμ
Το συγκεκριμένο προϊόν δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα ομορφιάς σου αφού μπορεί να μην δεις αμέσως την διαφορά αλλά σίγουρα θα την δεις όσο περνάνε οι ημέρες. Με το αντιοξειδωτικό σέρουμ θα προστατεύσεις το πρόσωπο σου από ρυτίδες και τις ενοχλητικές γραμμές που εμφανίζονται καθώς μεγαλώνουμε ενώ παράλληλα η επιδερμίδα θα είναι απαλλαγμένη από περιττά στοιχεία που δεν την βοηθούν να αναδειχθεί.

Προσπάθησε να κάνεις το πρωί γυμναστική
Αν γυμνάζεσαι καλό είναι να προτιμήσεις να το κάνεις πρωί αφού αυτό θα σου δώσει ένα boost ενέργειας για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν δεν γυμνάζεσαι καλό είναι να βρεις αυτό το είδος γυμναστικής που θα σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και χωρίς δεύτερη σκέψη να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Πιες ένα ποτήρι νερό πριν φύγεις από το σπίτι
Όταν κοιμάσαι 7-9 ώρες ο οργανισμός χρειάζεται ενυδάτωση. Καλό θα ήταν μόλις ξυπνήσεις να πιεις ένα ποτήρι νερό αφού αυτό θα ενυδατώνει αμέσως τον οργανισμό σου και τονώνει το δέρμα σου. Κάτι που θέλουμε για να δείχνεις λαμπερή όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Διάβασε επίσης: Ο κανόνας των τριών δευτερολέπτων: Το μυστικό για το μέγιστο αποτέλεσμα στα προϊόντα ομορφιάς

Ψέκασε το πρόσωπο σου με παγωμένο νερό
Όταν ξυπνάς με πρησμένα μάτια ή νιώθεις πως το πρόσωπο σου έχει μια μουντάδα, το κρύο είναι η απόλυτη λύση. Ψέκασε το πρόσωπό σου ή ρίξτου λίγο κρύο νερό.

Πιες πράσινο τσάι
Αν αγαπάς την καφεΐνη καλό είναι να αντικαταστήσεις τον καφέ σου με το πράσινο τσάι αφού αυτό θα κάνει περισσότερο καλό στο πρόσωπο σου. Το πράσινο τσάι έχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθάνε τον οργανισμό αλλά μπορούν να αναπλάσουν και το δέρμα.