Γιατί αξίζεις το τέλειο και μπορείς να το έχεις - Ακόμη και στη ρουτίνα ομορφιάς σου

26.09.2019
Γιατί αξίζεις το τέλειο και μπορείς να το έχεις - Ακόμη και στη ρουτίνα ομορφιάς σου
Ή μάλλον ειδικά στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Γιατί, κακά τα ψέματα! Σκέψου πόσο σημαντικό είναι να σου αρέσει αυτό που βλέπεις όταν κοιτάζεις στον καθρέφτη κάθε πρωί.

Ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την περιόδο που σηματοδοτεί και την αλλαγή μιας εποχής. Αρχή χρόνου για πολλούς το Φθινόπωρο. Για σκέψου... Μαζί με τα σχολεία, ξεκινά άτυπα μια "νέα χρονιά". Ευκαιρία, λοιπόν, για resolutions. Beauty resolutions, για την ακρίβεια.

Κρατώντας το καλοκαίρι, τη ζέστη, τον ήλιο και τη θάλασσα μόνο στο μυαλό -και στις φωτογραφίες- ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε το πρόσωπό μας με τον καλύτερο τρόπο για τον χειμώνα που έρχεται.

Υπογραμμίζουμε την έκφραση "με τον καλύτερο τρόπο" γιατί αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Σε όλους τους τομείς. Μόνο αναζητώντας το καλύτερο πηγαίνουμε μπροστά. Μόνο κοιτάζοντας ψηλά ανεβαίνουμε πιο πάνω. Η διάθεση για το καλύτερο είναι η κινητήριος δύναμη για τα πάντα.

Και βέβαια, η αναζήτηση αυτή δεν αφορά μόνο στην εκπαίδευση, τις σχέσεις, την εργασία ή τα ρούχα που φοράς. Σημαντικό σημείο σε όλη αυτή τη στάση ζωής -γιατί περί στάση ζωής πρόκειται- είναι η σημασία που δίνεις στο πρόσωπό σου. Πόσο σωστά το φροντίζεις.

Η σωστή φροντίδα λοιπόν ξεκινά από την κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείς. Κρέμα που θα πρέπει να επιλέξεις με βάση δυο βασικούς άξονες: την ενυδάτωση και την αντιγήρανση.

Ενυδάτωση γιατί ναι, το νερό ήταν, είναι και θα είναι απαραίτητο συστατικό της δομής του δέρματος, ζωτικό στοιχείο που εξασφαλίζει ελαστικότητα και προστασία, λάμψη και ζωντάνια και αντιγήρανση γιατί επίσης, ναι... ου γαρ έρχεται μόνον!

Και η κρέμα όμως τη θέλει την... ώθησή της για να αποδώσει όσα έχει να προσφέρει στο μέγιστο. Μία ενίσχυση της δράσης της, για παράδειγμα. Έναν εμπλουτισμό των συστατικών της. Λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν το τέλειο... τελειότερο!

Σκέψου, δηλαδή, να έχεις επιλέξει την κρέμα που σου ταιριάζει και να της προσφέρεις το απόλυτο... boost. Πώς; Συνδυάζοντάς τη με το κατάλληλο cream booster, ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που ήρθε για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην περιποίηση του προσώπου σου.

Και επειδή όλα τα πρόσωπα και οι ανάγκες δεν είναι τα ίδια, υπάρχει ο ιδανικός συνδυασμός για σένα. Για να τον βρεις κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και "παίξε το παιχνίδι" που έχει ετοιμάσει για εσένα η Frezyderm. Το αποτέλεσμα μόνο να σε δικαιώσει μπορεί.

FrezydermPerfection λοιπόν, γιατί αξίζεις το τελειότερο και τώρα μπορείς να το έχεις.